Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 29 Juli Söndag

Vårt Bomben speltips 29 Juli Söndag tror på en ganska tillknäppt match mellan AIK och Kalmar, när tre viktiga poäng i toppstriden står på spel. Fortfarande obesegrade denna säsongen betyder ett taggat och välspelande Gnaget. Läs våra Bomben förslag för en aktuell analys av läget.

Bomben Match 1: AIK – Kalmar FF 2, 3, 4 – 0

AIK är fortfarande obesegrade denna säsongen. Det är de ensamma med både i Allsvneskan och Superettan. En stark defensiv spelar en avgörande roll i det. Laget har totalt släppt in elva mål, långt under ett per match. Det är klart godkänt. Nyligen förlorade dock Stockholmarna mot Nordsjälland i en tuff match i kvalet till Europa League.

De skapade dock chanser men hade inte millimeterna med sig den dagen. Kalmar FF radar upp förluster. Fem stycken på sex försök talar sitt tydliga språk, formen är långt ifrån var den borde vara. Borta spelar de normalt sämre, vilket betyder spiknolla detta Bomben tips.

Bomben Match 2: Djurgården – GIF Sundsvall 2, 3 – 0, 1, 2

DIF spelade också Europa League-kval nyligen. Den matchen slutade ett – ett trots ett tydligt spelövertag från stockholmarnas sida. Då var motståndet Mariupol från Ukraina. Djurgårdens anfallsstjärna Kadewere som är knäskadad har lämnat laget.

Giffarna kommer från en förtroendeingivande vinst mot Kalmar med två mål mot noll. De fick jobbet gjort men har inte stått för bländande spel. De kan få till det mot Djurgården, vi tror på åtminstone ett mål.

Bomben Match 3: Landskrona – Gefle 2, 3 – 0, 1

Gefle har verkligen haft en tuff säsong. Med bara två stycken fullpoängare på femton försök är deras plats som nästjumbo cementerad. De har haft ett tränarbyte under sommaruppehållet vilket kan påverka spelet.

Landskrona förlorade flera matcher i rad innan uppehållet. Därför är premiären extra viktig för att påbörja den slutgiltiga fasen på fotbollsåret korrekt. Noterbart är att när de här två lagen möttes i början på säsongen körde Landskrona över Gefle med fem mål mot ett. Vi tror på två, tre mål detta möte.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!