Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 29 Augusti Onsdag

Det är den andra omgången i denna rundan av CL-kvalet på tur. Benfica var favoriter när lagen möttes i Portugal. Nu är det grekiska PAOK Saloniki som bär favoritskap efter att de klarade ett kryssat resultat den gången. Men först ut är två matcher från den engelska cupen.

Match 1: Nottingham – Newcastle 0, 1 – 1, 2

I Championship har Nottingham kryssat fyra av fem försök. Att de lyckades vända ett tvåmålsunderläge till en enpoängare mot Birmingham imponerar. Nu är det möte i Cupen och det blir antagligen för svårt, när Newcastle står för motståndet.

Newcastle spelar i Premier League och trots en sval start på säsongen är de stora favoriter i det här mötet. De förlorade i PL senast mot Chelsea, vilket det inte är så mycket att säga om. De blir antagligen ingen målfest med tanke på bortaplan, men ett par baljor bör de allt kunna få in.

Match 2: Reading – Watford 0, 1 – 1, 2

Det gick bra för Reading förra rundan av Cupen, då de slog ut Birmingham. I ligan går det desto sämre och laget jagar fortfarande sin första trepoängare. Det såg bättre ut senast, då de klarade av ett lika resultat mot Aston Villa.

Watford har å sin sida imponerat i starten av Premier League. De vann sin tredje match i rad när de besegrade Crystal Palace nyligen, vilket är klart positivt. Med tanke på att truppen varit decimerad på grund utav skador ger det väl godkänt betyg. De lär har en bra chans detta mötet.

Match 3: PAOK Saloniki – Benfica 1, 2 – 1, 2

Det första mötet mellan de här två lagen slutade med ett mål var, vilket var överraskande. Nu har PAOK Saloniki ett gyllene läge att säkra avancemang på hemmaplan, där de normalt spelar bra.

Vi räknar inte bort Benfica, det finns kunnande i truppen. Skall det lyckas för Saloniki behöver de vara produktiva framåt. Vi tror att det6 här blir en jämn match, som den första.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!