Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 29 oktober

Dagens matcher på vårt Bomben speltips 29 oktober är av hög kvalitet. Ett toppmöte i Allsvenskan inleder kupongen. Gnaget har hemmafördel när jagande Malmö kommer på besök. Lär bli en het och tät match.

Match 1: AIK – Malmö FF 1, 2 – 0, 1, 2

De två senaste omgångarna har AIK fått nöja sig med lika resultat. Hur säsongen kommer sluta är fortfarande högst osäkert. Gnaget har haft en väldigt stark säsong, främst tack vare en stark defensiv. Malmö har släppt in dubbelt så många mål som Stockholmslaget. Märk att de ligger tätt i gjorda mål, vilket är anmärkningsvärt. Elva poäng före i tabellen är AIK trots allt favoriter här, men vänta er inget målkalas.

Match 2: Lazio – Inter 1, 2 – 1, 2

Båda de här algen går bra just nu. Lazio vann en viktig match mot Marseille i veckan, där slutresultatet var tre – ett till det Italienska laget. I Serie A har de stått för starka resultat mest hela säsongen. Detsamma kan säga om Inter, som har fem trepoängare i rad. De förlorade förvisso mot FCB i CL i veckan, vilket kan försvaras. En jämn match att vänta.

Match 3: Tottenham – Manchester City 0,1 – 1, 2, 3

En absolut toppmatch i premier League avslutar kupongen. Tottenham har inte fått till det i CL, men i den inhemska ligan har de gått fram som tåget. De har fyra segrar i rad där de totalt släppt in noll mål, vilket är klart bra statistik. Man City å sin sida har inte förlorat än detta året, efter att nio matcher har spelat. Målskillnaden på tjugosex – tre är anmärkningsvärd. Det här är en tuff match för bägge lagen, men vi håller Manchester som svaga favoriter trots allt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!