Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 28 oktober

Det närmar sig slutet på säsongen och det brukar betyda intressanta matchningar. Vårt Bomben speltips ser en intressant bottenstrid mellan IK Sirius och BP, där viktiga poäng står på spel. Sirius visar bäst form och de är favoriter, men räkna med att Brommapojkarna är redo för strid.

Match 1: Norrköping – Östersund 2, 3, 4 – 1, 2

IFK Norrköping krigar för de allra finaste placeringarna. Än finns det hopp. Mot Kalmar såg det blekt ut länge, även om laget vände till trepoängare innan slutsignalen ljudit. Räkna med ett motiverat lag från start den här gången. Vi ger de bra chans att få in minst två mål.

Östersund har gjort det bra den senare delen av säsongen. Nu senast en nollpoängare mot BK Häcken. Med tanke på att en vinst här är viktig för IFK Norrköping måste vi se laget som favoriter.

Match 2: Sirius – Brommapojkarna 1, 2 – 0, 1, 2

Nu senast knep IK Sirius en otroligt viktig seger mot bottenkollegan Trelleborg. Det innebär att förnyat spel i ligan är fullt troligt. Den här matchen är ytterligare en extremt viktig drabbning, där andra konkurrenten BP kommer på besök. Räkna med ett taggat lag åt alla håll och kanter.

Just nu ligger Brommapojkarna under nedflyttningsstrecket. Eftersom Dalkurd förlorade finns det nu möjlighet för laget att kliva förbi i tabellen. De förlorade mot Blåvitt i en match de inte gjorde bra. Det här är en måstematch men vi tror på en tät och målsnål match.

Match 3: Werder Bremen – Leverkusen 2, 3 – 1, 2

Det går bra för Werder Bremen, som har fyra vinster på sina fem senaste matcher. Nu finns det chans att slåss om fina placeringar i toppen av ligan. De skapar runt två mål per match i snitt, vilket är bra siffror. Enklare spelschema än Leverkusen.

Dagens bortalag spelade en match i Schweiz i veckan som eventuellt fortfarande känns i benen. Den matchen förlorade de även om de skapade två baljor framåt. Vi räknar inte bort laget men lägger våra ägg på hemmalaget.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!