Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 26 Maj

Det vankas fotbollsfest denna lärdag. Vårt speltips Bomben 26 maj tror på favoritseger i finalen i Champions League, där bägge lagen dock lär stå redo för kamp. En annan högprofilsmatch på dagens Bomben är den mellan Aston Villa och Fulhamn. Lagen gör upp om en åtråvärd plats i Premier League. Läs vår analys för att ligga steget före.

Real Madrid – Liverpool 2, 3, 4 – 1, 2

Säsongsavslutning fört Real Madrid som haft en sådär säsong. I serien avslutade de hela 17 poäng under Barcelona, vilket är långt ifrån godkänt. Nu ställs de mot Liverpool i finalen i Champions League. Gästerna har spelat med ett vasst kontringsspel och deras anfallstrio har visat sig vara riktigt giftiga. Det mesta talar för en match med mycket kraft framåt, räkna med att bägge lagen kommer göra sig levande i målprotokollet.

Östersund – Häcken 0, 1 – 1, 2

Hemmalaget har inte fått till spelet såhär långt i säsongen. BK Häcken är ett starkt bortalag, även om de haft ojämna prestationer hittills. De spelade 1 -1 mot AIK i senaste matchen, där de mycket väl kunde fått med sig tre poäng. Räkna inte med målkavalkad i denna matchen, där BK Häcken känns som troliga vinnare.

Fulham – Aston Villa 1, 2 – 1, 2

En ytterst viktig match för de två lagen, där en plats i PL ligger i potten. Fulham har i likhet med Liverpool ett mycket ungt lag, som spelat snabbt och effektivt hela säsongen. Aston Villa är mer rutinerade och har spelat en stabil anfallsfotboll för sin chans på en plats i den främsta ligan. Räkna med en ganska tillknäppt match där bägge lagen kommer kriga för vinst.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!