Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Speltips 25 Mars

Bomben Hockey Tips 25 Mars

Här kommer söndagens speltips som avser Bomben. Idag är det hockey som gäller och endast tre matcher finns med på kupongen. Precis som vår hockey expert brukar göra, väljs det ut två match resultat. Nedan hittar du samtliga spelförslag. Lycka till med ditt system på Bomben idag!

Bomben Match 1: Malmö Redhawks – Frölunda 1,2 – 1,2

Förhandsfavoriten Frölunda har fått slita hårt i matchserien mot Malmö, men har kämpat sig till en 2-1-ledning efter en sen vändning i Scandinavium i fredags. Smolk i glädjebägaren är dock att stjärnan Ryan Lasch tvingades kliva av med en befarad skada, vilket innebär att amerikanen är tveksam till spel i match 4. Malmö har i sin tur frågetecken för målvakten Oscar Alsenfelt, som stod över senast på grund av sjukdom. Vi tror på ett nytt jämnt möte.

Bomben Match 2: Skellefteå – Färjestad 4,5 – 1,2

Skellefteå har visat ruggig effektivitet i matchserien mot Färjestad och har nu chans att säkra en semifinalplats vid vinst i Skellefteå Kraft Arena. Färjestad har endast lyckats göra två mål på tre matcher och det måste till en rejäl höjning för att inte säsongen skall vara över. Gästerna saknar Theodor Lennström, medan det finns frågetecken för Sebastian Erixon och Michael Lindqvist, som tidigare varit indisponibla. Tippas även på dagens Powerplay.

Bomben Match 3: Karlskrona – Timrå 2,3 – 2,3

Karlskrona vägde för lätt i SHL och tvingas nu kvala för att fixa nytt kontrakt. Man hade -75 i målskillnad i SHL, vilket talar sitt tydliga språk om lagets problem. Timrå spelade hem hockeyallsvenskan på ett övertygande sätt och slog sedan Leksand i den hockeyallsvenska finalen. Försvarsmässigt var man klart bästa lag i hockeyallsvenskan, men gjorde långt ifrån flest mål.