Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips 25 Februari Bomben

Man City Februari Bild Speltips Bomben Fotboll

Tufft att komma med riktigt vassa speltips på söndagens Bomben kupong. En del tunga fotbollslag är med bland åtta matcher som vi får tippa. Fotbollsbomben inleds med Man City mot Arsenal borta. Manchester City är för bra för The Gunners och lyfter bucklan, medan Juventus-maskinen tar tionde raka. Det är vad våra odds experter säger inför dagens Bomben.

Den ständigt ifrågasatte tränaren Arsène Wenger skulle verkligen behöva leda sitt Arsenal till seger i Ligacupen – men nej, vi har mycket svårt att se Arsenal duga mot Manchester City i söndagens final på Wembley. Att Arsenal torskade returen mot Östersund gör vi ingen större grej av men det drog ju åtminstone inte upp självförtroendet och nu är det ju Europas kanske allra bästa lag som står för motståndet.

City kommer uppretat efter Wigan-fiaskot och vi räknar med urladdning! Vi tror på en riktig målfest med en massa mål i London idag, söndag. Denna match är utan tvekan den mest spännande på Bomben idag. Det är en match som du utan tvekan bör kryssa i på dagens Måltipset. Vi tror på 2-3 eller 1-4, om vi måste välja två alternativ på spelkupongen.

Juventus har staplat upp nio raka segrar – på söndagen kommer tionde raka. Är ju fortfarande en frustrerande poäng bakom Napoli och har inte råd att bränna. Gästande Atalanta är riktigt bra men torsdagens tunga Europa League-duell mot Dortmund kan sitta i benen. Inga större siffror att vänta men visst gör ”Juve” som vanligt jobbigt. Enklaste Bomben matchen att ge speltips för, anser vår expert.

Valencia var strålande i höstas. Inte alls lika vasst sedan årsskiftet men på slutet har man i alla fall löst viktiga segrar och på söndagen ska det gå vägen igen. Sociedads defensiv är i gungning och nu är det besvikelse i truppen efter veckans Europa League-bom. Målrik match på gång och given fördel hemmalaget.

Våra Bomben Speltips Idag Söndag

Bomben experten lirar 54 rader på spelkupongen idag, den 25 februari. Här kommer våra speltips för söndagens Fotbollsbomb, där matchen mellan Juve och Atalanta gärna får utökas med tre mål för Juve.

  • Arsenal 012 – Manchester City 234
  • Juventus 12 – Atalanta 0
  • Valencia 234 – Sociedad 12