Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 25 Augusti

Nu är nästa Bomben speltips 25 Augusti aktuellt. Arsenal öppnar kupongen mot West Ham, där de är stora favoriter trots sin svala inledning på säsongen med förluster över både Man City och Chelsea. Kupongen har fyra matcher vilket bäddar för bra utdelning.

Match 1: Arsenal – West Ham 2, 3, 4 – 0, 1

Den tredje omgången bjuder på det andra derbyt för Arsenal, som haft en tuff start på säsongen. Emery är ny tränare och är i blåsväder direkt. Skall det inte bli tidigt avsked behöver han få med sig tre övertygande poäng ikväll.

West Ham hamnar antagligen i botten av tabellen i år igen och sommaren har inneburit ytterligare spelarbortfall. Nu väntar Arsenal som vore en svår match även West Ham spelade optimalt. Nu gör de inte ens det och att Arsenal får in flera mål känns allra troligast.

Match 2: Bournemouth – Everton 1, 2 – 1, 2

Båda lagen har haft klart godkända inledningar på säsongen som inneburit två raka segrar. Richarlison för Everton är inne i en het period med tre mål de senaste två matcherna. Bägge de här lagen har förmåga att hamna i målprotokollet och gör det även allra troligast.

Match 3: Liverpool – Brighton 3, 4, 5 – 0

Brighton stod för en skräll förra omgången då de besegrade Manchester United. Nu väntar ytterligare en tuff motståndare i Liverpool. Då blir det nog för svårt. Mohamed Salah och övriga stjärnspelare har stora aspirationer den här säsongen och då krävs det att lag som Brighton körs över.

Match 4: Juventus – Lazio 2, 3 – 1

Den första matchen för säsongen var tuff för Juventus, som fick jobba hårt för att få med sig tre poäng. Att spelet kommer utvecklas under säsongens gång för en av favoriterna till att vinna både ligan och Champions League är troligt., Det här mötet blir svårt för Lazio, även om de mycket väl kan tänkas få in en pinne.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!