Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 22 oktober

Denna kupongen bjuder på tre matcher från lika många länder. Vårt Bomben speltips 22 oktober 22 oktober tror det svenska bidraget inte kommer bjuda på ett målkalas. Arsenal har sprutat in mål den här säsongen och där garderar vi friskt.

Match 1: Brommapojkarna – IFK Göteborg 1, 2 – 1, 2

Blåvitt har haft en turbulent säsong och det senaste har det inte sett bra ut. En seger på sex matcher och krisen är ett faktum. Senast kryssade de mot Trelleborg efter att legat under tills absoluta slutskedet av matchen. Nu ny tränarstab vilket gör det osäkert vilken variant av lagen som kommer ställa upp mot BP.

Brommapojkarna krigar för överlevnad, fem poäng efter Göteborg. Precis som IFK ser deras statistik dyster ut, med en vinst på sju försök det senaste. Kombinerat med sämst målstatistik i hela serien finns det inte mycket som bygger förtroende hos Stockholmslaget. Vi spår en tät match när viktiga bottenpoäng står på spel.

Match 2: Arsenal – Leicester 1, 2, 3 – 0, 1

Ett lag som inte har problem framåt är Arsenal, som varit ett säkert spel när det gäller målgörande. De har gjort minst två mål de senaste tio matcherna, vilket är väldigt bra. Nyligen kördes Fulham över med fem mål framåt och ett bakåt.

Leicester har en del problem i truppen och förlorade sist mot Everton. Nu är lagkaptenen borta vilket är ytterligare ett tungt avbräck. Vi ger hemmalaget bra chans att få in minst två baljor. Förra säsongen blev det mycket mål gjorda på bägge sidorna planen.

Match 3: Sampdoria – Sassuolo 1, 2 – 0, 1, 2

I Serie A har Sampdoria haft en bra start. De har fortfarande inte släppt in över ett mål i någon match, vilket är anmärkningsvärt. Nu är de tillbaka efter ett kortare uppehåll. Har två segrar i rad över Atalanta och Spal.

Underskatta inte Sassuolo, laget har spelat flera matcher med rik målskörd den här säsongen. Nu saknar de bland annat Boateng och Rogerio, vilket bör påverka en del. Vi tror på en ganska tät match trots allt.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!