Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 22 Maj

I Örebro tar laget emot Kalmar FF som uppvisat starkt försvarsspel såhär långt i säsongen. Vårt Bomben speltips 22 maj tippar att det blir en målsnål match. Detsamma gäller Öster mot GAIS, där två lag med problem att få till det framåt möts.

Det danska mötet där en playoffplats till Europa League står på plats är annorlunda. De två jämnstarka lagen har en tendens att spruta in baljorna och chansen är stor att det blir en målfest ikväll. Läs våra Bomben speltips för att maximera dina möjligheter!

Örebro – Kalmar 1, 2 – 1 , 2, 3

En stark inledning på säsongen för Örebro följdes av två raka förluster senaste matcherna. Då stod Hammarby och Djurgården för motståndet. Kalmar har ett starkt försvar som visat bra form hittills i säsongen. Lagen idag är jämna och Kalmar på bortaplan har visat sig varit stabila.

Öster – GAIS 0, 1 – 0, 1

GAIS kommer till det här mötet med tre raka förluster. De hade dock en bra inledning på säsongen med två stycken segrar. Öster har haft det ganska kämpigt men har uppvisat viss klasskillnad det senaste. I förlusten mot Örgryte spelade de bra och kan mycket väl ta med sig en trepoängare ikväll. Vårt Bomben speltips tror på en målsnål match.

Sönderjyske – AGF Aarhus 2, 3, 4 – 0, 1, 2

En viktig match där en spelplats i Europa League står på plats. Det är det andra av två inbördes möten. Det första slutade 2 – 2 när Aarhus hade hemmafördel. Lagen har spelat likvärdigt hela säsongen och det är inte mycket som skiljer lagen åt. Sönderjyske med hemmafördel och en bra prestation senast bör ses som knappa favoriter. Vi tror på en match där det kommer ösas på framåt i vårt Bomben förslag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!