Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 22 Juni

Brasilien har mycket att bevisa efter att de tappade poäng mot Schweiz i den första matchen. Costa Rica har inte i närheten av samma nivå som laget och kommer få vika sig i den här matchen. Räkna med att Neymar och övriga spelar ei Brasilien kommer ge allt för att få med sig tre pinnar.

Match 1: Brasilien – Costa Rica 2, 3, 4 – 0

Brasilien är fortfarande en av de största favoriterna till VM-vinst, trots sitt snöpliga poängtapp första matchen. I den matchen hade de trots allt stort bollövertag och det fanns ljusglimtar att hitta i spelet. Nu står Costa Rica i vägen för gulddrömmarna. De kommer få vika sig

Neymar har inte varit 100% det sista men inför mötet med Costa Rica skall han enligt uppgift vara helt klar för spel. Costa Rica spelade relativt dåligt mot Serbien. Detta mötet blir det ännu tuffare.

Match 2: Nigeria – Island 0, 1, 2 – 0, 1

Island spelade lika med Argentina. Resultatet innebär att det lilla landet stått för den största överraskningen hittills. Island saknade kvalitet och kunskap framåt, men visade på ett starkt lagbygge med mycket kämpaglöd.

Nigeria mötte Kroatien sin första match, som de förlorade efter en ganska svag insats. De har ett på pappret bättre lag än Island, även om formen för dagen lär avgöra. Det här lär bli en jämn och het match, utan målfest.

Match 3: Serbien – Schweiz 0, 1 – 1, 2, 3

Schweiz lär vara fulla av självförtroende efter att de spelat lika mot Brasilien nu i veckan. Nu väntar två lag som inte håller samma klass. Det ger laget mycket bra möjligheter till avancemang i turneringen.

I denna matchen verkar det som att Behrami är tillbaks i spel efter skada, vilket kan ge Serberna lite bättre chans att stå emot det kvalitativa Schweiziska landslaget.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!