Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips 22 April Bomben2

Vi har redan skrivit en del om alla Bomben2 matcher idag i vår genomgång av större fotbollskuponger. Nu gäller det att tippa resultat i matcherna istället. Idag, söndag, den 22 april, har Svenska Spel ”stoppat in” fyra Allsvenska fotbollsmatcher i sin Fotbollsbomben-kupong. Hammarby har imponerat stort i säsongsupptakten av svenska toppligan. Vi tror att det kan bjudas på en händelserik match då laget åker till Hisingen för att gästa Häcken. Generellt sett tippar vi dock rätt målsnåla matcher idag, där ingen av dessa fyra blir bland dagens målrikaste på Måltipset. Tråkiga matcher, men nästa vecka väntar Champions League och en rad bra Bomben tipskuponger.

Match 1: Dalkurd FF – GIF Sundsvall 1 – 0,1

Nykomlingen Dalkurd inleder dagens Bomben2. De har gått mållös från tre av fyra matcher, men spelmässigt skapade man en del i mötet med IFK Göteborg senast. Obesegrade GIF Sundsvall kommer närmast från en stabil insats mot ett brandskattat Trelleborg.

Match 2: BK Häcken – Hammarby 1,2 – 1,2

Gästande laget Hammarby har gjort en lysande säsongsupptakt och leder Allsvenskan efter fyra raka segrar. Det sprudlar stundtals av spelglädje och på mittfältet imponerar Junior stort. Häcken försvarar sig bra, men skapade inte jättemycket mot Sirius. Har kapacitet att höja offensiven. På Bomben2 idag söndag tippar vi mellan ett och två mål för vardera av fotbollslagen.

Match 3: AIK – IFK Göteborg 1,2 – 0,1

AIK har inlett säsongen lovande och är obesegrat efter fyra omgångar. Man är vanligtvis mycket svårspelat hemma, men skadeläget är mörkt då Jesper Nyholm, Joel Ekstrand och Tarik Elyounoussi är skadade. Dessutom är Nicolas Stefanelli avstängd. IFK Göteborg har inte visat upp något bländande spel så här långt, men har trivts ganska bra i detta möte de senaste åren.

Match 4: Trelleborg – Kalmar FF 0,1 – 1,2

Nykomlingen Trelleborg har inlett säsongen svagt med bara en inspelad pinne på fyra omgångar. Offensivt har man väldigt svårt att få till det och man har dessutom varit hårt skadedrabbat. Flera spelare är osäkra kort här, medan Lasse Nielsen är avstängd. Kalmar har satt fokus på defensiven i säsongsupptakten. Får gälla som knapp favorit på Bomben2 i en förväntad målsnål historia.