Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 21 Maj

Elfsborg har stått för en svag inledning på säsongen. Nu väntar IFK Göteborg i en av säsongens hetaste rivaliteter. Detta mötet lutar det åt att Boråslaget får vika sig. Vi har granskar övriga matcher i vårt speltips Bomben 21 maj för att maximera våra läsares möjligheter.

Zlatan står inför en viktig match efter fyra raka förluster. Hans LA Galaxy möter ett välspelande Montreal Impact, som dock lär få vika sig idag. Vi tror på en målsnål historia.

Systemförslag: 144 rader

Elfsborg – IFK Göteborg 0, 1 – 1 , 2 ,3

En seger på åtta matcher är långt ifrån godkänt resultat för forna mästarlaget Elfsborg. Senaste matchen slutade 0 – 5 mot BK Häcken. Göteborg har haft en varierande säsongsinledning, som dock varit helt okej. De förlorade mot Norrköping sist, men vann innan det mot Malmö. IFK kommer ta hem det här.

Holsten Kiel – Wolfsburg 1, 2 – 2, 3

En viktig match som spelas om en plats i Bundesliga. Det är den andra av två inbördes möten. Det första vann bortalaget med 3 1, vilket ger det ett mycket bra utgångsläge inför upprinnelsen av säsongen. Det var dock en jämn match och matchen idag lär ha två laggade lag inför start.

Montreal Impact – Los Angeles Galaxy 0, 1 – 1, 2

Galaxy har förstärkning av Zlatan. Nu står de dock med fyra förluster i rad och laget har fått svidande kritik i medier. Betyget för supersvensken var godkänt initialt, men efter fjorton mål på säsongens alla tio matcher är det många som kritiserar hans insats. Motståndarlaget har inte gjort det bättre. Räkna med ett möte som inte bländar framåt, säger vårt speltips Bomben.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!