Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 20 November

Dagens Bomben speltips Eibar 20 november måndag bild

Italienska Verona får chansen till en viktig seger på dagens Bomben1. I England tippar vi Brighton, medan Eibar är illa ute igen. Nedan hittar du alla våra Bomben speltips för måndag, den 20 november 2017. Precis som vanligt, fokuserar vi bara på en Bomben kupong per dag. Notera att det finns flera att välja på hos Svenska Spel Oddset.

Verona vinner

Nykomlingen Verona har haft det tufft och det är ingen vågad gissning att det blir svårt att rädda kontraktet. På måndagen gillar vi ändå läget så smått. Gästas av mittenlaget Bologna som hade en tung period innan vilan, med fyra raka förluster. 2-3 hemma mot Crotone var inte snyggt. Nyckelmatch för Verona och laget får tipset!

Brighton är favoriter igen

Brighton har vuxit in bra i Premier League-kostymen. På 11 omgångar har man 11-11 i målskillnad och även på måndagen kan det bli tight och tufft. Laget får ändå tipset ”knappt men klart” hemma mot Stoke som numera inte är ett lika stabilt lag som tidigare.

Eibar är ett lag i kris

Eibar har varit en frisk fläkt i Spanien de senaste säsongerna – men denna höst har varit betydligt jobbigare. Laget är indraget i bottenstriden och 6-25 i målskillnad talar sitt tydliga språk. Lär straffas även på måndagen: gästande Betis har haft bra snurr på målskyttet och tillhör seriens mer positiva överraskningar. Idag leverar de igen. Flera online spelsidor tippar vinst för hemmalaget i denna Bomben match.

Kupongen: Våra Bomben speltips idag

Vi lämnar in följande 72 rader i Bomben speltips som gäller idag:

Verona 123 – Bologna 1

Verona har det jobbigt och ligger näst sist i ligan. Ändå har det sett lite bättre ut i matcherna på slutet. I senaste hemmamatchen höll man emot länge mot Inter. Bologna har lika svag form och fyra förluster i följd. 2-3 hemma mot Crotone senast är ett riktigt bottennapp. Verona får tipsvinken.

Brighton 12 -Stoke 012

Nykomlingen Brighton har gjort det strålande bra i höst och ligger på den övre halvan. Bygger sitt spel bakifrån och har bara släppt in elva mål på lika många matcher. Formen var ytterligare förbättrad innan vilan med seger borta mot Swansea. Stoke har kommit igång bättre på slutet, men det känns fortfarande skakigt. Ettan känns bäst. Blir det Championship nästa för Stoke?

Eibar 12 – Betis 23

Eibar var lite av en sensation i fjol och slutade tia i ligan. Det har man inte alls kunnat följa upp den här säsongen och nu är det bottenstriden som gäller. Har sju i följd utan seger och fem av dessa har varit förluster. Kryss i två senaste hemmamatcherna är det positiva. Real Betis gör det bra och ligger åtta. Har dock väldigt svårt att vinna på bortaplan.