Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 20 Juli

Vårt Bomben speltips 20 Juli tror att Nyköping kommer fortsätta sin positiva trend, till bekostad av Assyriska. Nyköping kämpade inledningsvis i säsongen men har nu tre raka vinster att visa upp. Assyriska hart inte nått upp till förväntad nivå och har en lång väg för att nå dit. Räkna inte ut det helt, men de lär inte stå för att målkalas.

Match 1: Aalborg – Midtjylland 0 – 1, 2

Efter en händelserik avslutning knep Midtjylland ligasegern till slut. De inledde denna säsongen med ett kryss mot Aarhus, där inget av lagen lyckades få in ett mål. Denna matchen lär laget vara sugna på revansch. När motståndet är Aalborg kan det betyda ett par mål.

Match 2: Manchester City – Borussia Dortmund 1, 2,3 – 1,2

Manchester City blev mästare i Premier League förra säsongen. Då spelade de hem otroliga 100 poäng. I Champions League fick de dock maka på sig när Liverpool slog ut mästarlaget i kvartsfinalen. Detta året har de förstärkt framåt ytterligare, med offensiva mittfältaren Mahrez.

Denna matchen vilar dock Guardiola stora delar av den normala elvan, ett måste efter en lång och tung turnering för flera spelare. Borussia Dortmund har en ny tränare och har redan hunnit med en match mot mot Wien, som de besegrade. Mötet i International Champions Cup känns därför öppnare än vad de borde vara.

Match 3: Nyköping BIS – Assyriska FF 2, 3 – 0, 1

Det började segt för Nyköping, som inte fick med sig resultaten i inledningen av säsongen. Nu har de dock tre raka fullpoängare. Senaste matchen var mot Skellefteå, då de hade ett par ordinarie spelare borta.

Assyriska förutspåddes ha en bättre säsong än vad som utvisat sig. Nu har de sju förluster på de senaste åtta matcherna, vilket är riktigt dålig statistik. De förlorade senaste matchen i ligan med tre mål mot noll, med en man mindre. Då stod BK Forward för motståndet. Frågan är om de får det lättare mot Nyköping. Tveksamt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!