Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips 20 Februari Fotbollsbomb

Fotbollsbomb speltips från Bomben expert

Två nya Champions League dueller att lösa på tisdagens Fotbollsbomb. Hela 444 444 kronor i extra pengar  på Bomben, skadar ju absolut inte. Engelska Chelsea duger inte alls mot starka Barca med Messi och Suarez ikväll. 2018 är ingen helt problemfri säsong för tyska superklubben Bayern München. Men ändå leder laget Bundesliga med 19 poäng och nu ska man förstås slå ut Besiktas. Turkarna gjorde ett riktigt bra gruppspel men hade å andra sidan den kanske enklaste gruppen. Gamle Pepe har gjort ett bra jobb i backlinjen men detta ska ändå bli alldeles för svårt.

Bombens andra match, den mellan Chelsea och Barcelona, är förstås en svettig duell men vi har ”tyvärr” svårt att se någon större spänning över två möten. Barcelona har varit superstabilt den här säsongen, samtidigt som Chelsea slitit ont under vintern. Hade vissa problem i Champions League i höstas och vi tvivlar starkt på att Chelsea kan få till någon särskilt gynnsam matchbild här. Nej, Barcelona kopplar greppet redan i bortamötet. Vi använder gratis pengar och bettar på bortaseger i denna fotbollsmatch.

Kupongen avslutas sedan i England med The Championship. Där är det Aston Villa ju som strider i toppen av andradivisionens tabell. Bortaförlusten mot Fulham i helgen var kostsam men samtidigt ingenting att skämmas över. Svårspelat motstånd i form av topp-6-stridande Preston nu men Villa är tungt på hemmaplan och får viktig utdelning.

Bomben Speltips Idag från Expert

Vi på Ettkrysstvå spelar på följande 72 rader på Bomben kupongen idag. Med stor vinstpott hoppas vi att våra speltips på Fotbollsbomb sitter och vi får in alla rätt.

  • Bayern München 234 – Besiktas 01
  • Chelsea 01 – Barcelona 123
  • Aston Villa 23 – Preston 01