Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 20 Augusti Måndag

Detta Bomben speltips 20 Augusti måndag tror att det finns möjlighet för åtminstone en av matcherna att bli en målfest. Liverpool reser för att möta Crystal Palace och Salah, Firmino och Mané verkar vara i storform efter att gjort tre mål mellan sig redan i premiären.

Bomben Måndag Match 3: Hammarby – Örebro 1, 2,3 – 0, 1

Bajen ligger på en stabil andraplats även om deras spel inte övertygat som i inledningen av säsongen. När de mötte tuffa IFK Norrköping blev det inga mål åt något av hållet och Hammarby lyckades inte få ett enda skott på mål vilket känns oroande.

Örebro har varit ganska ojämna det sista och i matchen mot Brommapojkarna gjorde de sin kanske svagaste insats hittills. Laget kan bättre och frågan är om det inte är ett revanschsuget gäng som ställer upp mot Bajen på bortaplan. Vi ger de en chans att få till något framåt.

Bomben Måndag Match 2: IFK Göteborg – Östersund 0, 1 – 1, 2

Det är inget tvivel om att IFK Göteborg har en tuff period. Hysén borta framåt och deras elfte plats i ligan speglar verkligen deras insatser. I och med att de föll mot IK Sirius på hemmaplan är krisen ett faktum. Det troligaste är att de får involvera sig i nedflyttningsstriden framöver.

Östersund har värvar hårt i sommar och frågan är om det råder växtvärk i omklädningsrummet hos Östersund. Abraham, Degerlund och Jensen skall passas in i systemet. Det har funkat väldigt bra hittills, fyra raka segrar innebär att de är favoriter i mötet mot Blåvitt.

Bomben Måndag Match 3: Crystal Palace – Liverpool 0, 1 – 1, 2, 3

Den sista matchen på kupongen är den internationellt största. Liverpool har en mäktig anfallstrio med Salah i majestät. Han hotade Messi om guldskon förra året och spås ha en lyckad säsong även framöver. Nu väntar CP där det råder klasskillnad mellan lagen normalt sett.

Räkna med att The Reds kommer trycka in mängder av mål i många matcher under det kommande året. Inför den här säsongen har de även förstärkt på mittfältet och kanske allra viktigast på målvaktspositionen.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!