Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 2 Mars

Bomben Speltips Hockey Spelarbild

Som ni säkert har märkt, fokuserar vi på Ettkrysstvå allt mer på experttips på större spelkupongen än Bomben. Vi fortsätter dock med att tippa Fotbolls- och Hockeybomb-kuponger varje dag när vi anser att det är värt det. Idag, fredag, den 2 mars, är det dags för Speltips på Bomben igen. Det är hockey som gäller och det väntar tre väldigt ovissa och jämna matcher.

Samtliga matcher har hämtats från Sverige. Svenska Spel har valt ut SHL och Hockeyallsvenskan och inget annat idag. Alla inblandade lag har mycket att spela för, så du kan inte räkna med att vinna gratis pengar på lätta tips idag. Detta kan innebära mindre målrika hockeymatcher. Vi spelar ett systemförslag på 72 rader på Bomben idag. Lycka till säger vi innan det är dags att gå vidare och bjuda dig på våra speltips. Du kan läsa mer om samma matcher i dagens artikel om hockey speltips.

Rögle – Karlskrona

Vem vinner striden i botten av tabellen är för närvarande oklart. Gästerna har vunnit båda inbördesmöten hittills denna säsong. Vårt speltips här att det inte blir någon målrik match alls. Vi tror på en knapp fördel för Rögle. Notera att Taylor Matson inte kommer till spel. Båda lag verkar prioritera defensiven före det offensiva. Hemmalaget lär dock föra spelet, medan gästerna får spela på omställningar, enligt vår hockeyexpert.

  • Spelips för match nummer 1 på Hockey Bomben: 2,3 – 1,2

Leksand – Timrå

Hockeyallsvenskans två bästa lag möts i denna Bomben match. Seriefinalens genrep. Timrå har varit lite bättre denna säsong och leder ligan. Leksand vill visa att de är bäst. Jämnt, men en del mål att vänta.

  • Speltips för match nummer 2 på Hockey Bomben: 3,4 – 2,3

MODO – Almtuna

Almtuna kommer att kämpa hårt för att hålla hemmalaget bakom sig i tabellen. Dessutom har de bonuspoäng i kommande Svenska Spel Trophy att spela för. Blev emellertid hårt ansatta av Troja i senaste matchen. Almtuna förlorade senast här med hela 7-1, och MODO måste framåt även nu.

  • Speltips för match nummer 3 på Hockey Bomben: 3,4,5 – 2,3