Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 2 Juli

Mexiko åkte på en solkar förlust mot Sverige. På grund utav det väntar nu Brasilien i åttondelsfinal. Det är klart svåraste motståndet hittills, trots en bra insats mot Tyskland.

1: Brasilien – Mexiko 2, 3, 4 – 0, 1

Brasilien är kanske den allra största favoriten till bucklan denna turneringen. Deras gruppspel klarade de sig igenom obesegrat och visade på en stark defensiv. Det skapades dock bara fem mål på de tre matcherna. För ett lag som är fyllt till bredden av stjärnor kan det krävas lite mer. Mot Mexiko blir det säkerligen en del mål.

Brasilien vann sin grupp efter en stabil insats mot ett jagande Serbien, som de slog med två mål. Mexiko föll som bekant mot ett tänt Sverige, med tre mål mot noll. Brasilien håller en annan klass än något lag Mexiko mött denna turneringen. Då blir det några baklängesmål.

2: Belgien – Japan 1,2,3 – 0,1

Belgien vann alla sina möten i gruppspelet och har skapat flest mål av alla såhär långt i turneringen. De vann sista matchen mot England, trots att de vilade flera ordinarie spelare. Nu är dessa spelare tillbaka i utvilad form och bör inte ha problem att sopa Japan åt sidan.

Japan kom på andraplats i gruppen trots en förlust mot Polen den sista omgången. De hamnade på samma poäng som Senegal, men eftersom de dragit på sig färre gula kort användes den så kallade ”fair play”-regeln. Vilket gav Japan platsen för avancemang.

3: AFC Eskilstuna – Örgryte IS 1, 2 – 0, 1

Eskilstuna har bara en förlust på de tolv senaste matcherna, imponerande statistik. De har en stark defensiv och skickliga spelare på toppen. Örgryte har spelat sämre den senaste tiden och topplaget ligger nu på den sjätte platsen i tabellen. De tappade en ledning till förlust förr mötet mot Jönköping.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!