Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 19 September

Det är inledningen på Champions League som klaras av detta Bomben speltips 19 september. Kupongen bjuder på fyra matcher vilket kan innebära bra utdelning, speciellt med uppseendeväckande resultat.

Match 1: Real Madrid – Roma 2, 3 – 0, 1

Det är få som tror att regerande mästarna Real Madrid klarar av att upprepa bedriften utan Cristiano Ronaldo. De har fortfarande ett kompetent lag som absolut kan hota på den högsta nivån. Räkna med att de vill få ett bra avstamp på hemmaplan.

Roma är ett bra lag som dock har en bit upp till Real. I Italien har de börjat ganska dåligt. Moralen lär fått en törn när de släppte en tvåmålsledning mot Chievo, som ligger på sista plats. Vi spikade nästan nollan, men tar med en etta utifall att.

Match 2: Valencia – Juventus 0 – 1, 2, 3

Juventus har öppnat säsongen mycket bra. Fyra segrar och en formkurva som pekar uppåt är positivt. Det har dock inte varit tal om klara överkörningar. Hur Ronaldo presterar i sin nya klubb skall bli otroligt intressant att se. Han nätade efterlängtat senast i Italien. I CL där han dominerat fullständigt lär han jaga sin första balja direkt.

Valencia är inget dålig lag och på hemmaplan är de svåra. Nu väntar dock ett lag som har seriös guldkänning, vilket lär betyda att de får vika sig. I Spanien har de kraftiga problem framåt. Mot defensivt sunda Juventus blir det noll mål.

Match 3: Manchester City – Lyon 2, 3 – 0

I fjol dominerade Man City Premier League totalt. I Champions League är laget en av favoriterna att nå hela vägen. Det är fortfarande oklart om Sergio Aguero ställer upp. Men även utan honom lär det bli en engelsk vinst ikväll.

Lyon har inte imponerat i Ligue 1 där de hade bekymmer att besegra Caen med en man mer under stora delar av matchen. Flera förluster är också en del av säsongen såhär långt. Mot ett motiverat Man City betyder det en tuff kväll.

Match 4: Young Boys – Manchester United 1, 2, 3 – 1, 2

Kanske den roligaste matchen på förhand. I kvalet imponerade Young Boys från Schweiz. I fjol stod de som mästare vilket satte stopp för Basels totala dominans under flera år. De är svårslagna hemma och vi tror absolut de kan hota detta United.

I fjol underpresterade laget och denna säsongen har inletts trevande. Kommer från två vinster i rad vilket är stora steg framåt. Det brittiska laget måste ses som favoriter, men vi garderar för skräll.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!