Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 19 Januari

Speltips Bomben Timrå 19 jan 2018

Dags för hockey speltips som gäller matcherna som spelas den 19 januari och är med på Bomben kupong. Det ligger hela 167 617 kronor i rullande jackpott på fredagens hockey-Bomb. Rätt bra nivå på maxvinsten. I våra speltips räknar vi med leverans av allsvenska toppduon Timrå och AIK mot problemmotståndare.

I fredagens enda SHL-match räknar vi med en ganska tight match mellan HV och Malmö, två lag som svalnat efter heta perioder. Efter att ha släppt in mycket mål i ett par matcher var HV tätare senast och tog i alla fall en poäng mot Djurgården. Malmö blev nollat mot Växjö senast och den tidigare heta offensiven börjar se svagare ut igen. Målsnål match och knapp hemmaseger enligt spelsidor som bjuder på odds på denna Bomben match.

Timrå vann störtskönt mot Leksand i onsdags och återtog därmed serieledningen. Fick en flygande start och släppte aldrig ledning. Däremot släppte MODO ledningen borta mot Almtuna… 2-0 blev 2-4 och det verkar omöjligt för MODO att hitta stabilitet. Given fördel Timrå, även om ”derby är derby”.

Vita Hästen har det rejält jobbigt nu och är plötsligt under strecket i botten av hockeytabellen. Utmanade Pantern senast men inte hela vägen och nye tränaren Leif Strömberg har en del att fundera över. Däremot flyter det på bra för AIK som nu har tagit poäng i tio raka och är väldigt nära topp-2. Denna resa ger dessutom positiva minnen: seger med 8-2 här i oktober. Vinner igen!

Vår Bomben Kupong Idag 19 Januari

Vi spelar 72 rader på Hockey Bomben idag. Det gör vi enligt följande:

HV71                  23 – Malmö               12

HV 71 har varit ett förhållandevis svagt hemmalag den här säsongen och formraden i stort är inte heller någon rolig läsning. Malmö Redhawks suktar också efter en vinst.

Timrå                 345 – MODO               23

Nu börjar goda råd bli dyra för MoDo. Med två förluster i följd, ligger laget inte ens bland de åtta främsta. Det är längre sedan MoDo gjorde en bra insats och ny motgång väntar mot tabellettan. Målrik hockeymatch väntar här på dagens Bomben kupong.

Vita Hästen       12 – AIK                     345

Vita Hästen har radat upp förluster och halkat ner på kvalplats. Vi tycker att laget har så pass bra kvalitéer att det borde kunna undvikas. Som det sett ut går det inte att tro på laget.