Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 18 Maj Fredag

Idag innehåller Bomben speltips 18 maj spel från allsvenskan och superettan. Vid en närmare granskning finns risken för målsnåla tillställningar. Starka defensiva lag och kämpande offensiver från lagen ger ett litet Bomben system.

Brommapojkarna – Kalmar FF 0 – 1, 2

Efter bortaförlusten senast mot Sundsvall, möter nu Brommapojkarna ett formstarkt Kalmar. De bör få till ytterligare en seger i kväll, med Fröling tillbaka i truppen. Måns Södertqvist saknas dock på anfallssidan, vilket kan betyda färre mål.

Gais – AFC Eskilstuna 0,1,2 – 1,2

Gais har haft det svårt framåt och deras avslut har saknat egg. Eskilstuna tappade surt två poäng mot Varberg senast och lär ösa på framåt. Det bör dock räcka med två mål, för något av lagen. Vi garderar i vårt Bomben speltips.

Gefle IF – Jönköpings Södra 0 – 1, 2

Jönköping har spelat bra trots ett sent avgörande mot Frej nu i veckan. Gefle har å sin sida inte fått ordning på det defensiva spelet. I den här matchen är det viktiga poäng som står på spel, vilket kan betyda att bägge lagen täpper till bakåt. En fördel för Jönköping, som bör få in minst en kasse oavsett.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!