Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Bomben 17/9 Måndag

Den här veckan börjar med ett extra värdefullt speltips Bomben 17/9 Måndag. Svenska Spel lägger till 444.444 kronor i omgången, som helt består av matcher från Allsvenskan. Först ut är BK Häcken på hemmaplan.

Måndag Match 1: Häcken – Trelleborg 2, 3, 4 – 0, 1

BK Häcken har haft en bra säsong och deras position i toppen av tabellen speglar det. Nu senast åkte de på en känga av Gnaget med tre mål mot noll. Mot Allsvenskans bästa lag den här säsongen håller det helt enkelt inte. Men nu väntar Trelleborg och då kommer matchbilden bli en helt annan.

Trelleborg är ett sant bottenlag och att de skall kunna rubba Häcken på deras hemmaplan är knappast troligt. Den här säsongen har Hisingslaget inte en enda förlust och en positiv målskillnad på tjugotre mål. De lär få till minst ett par baljor mot Trelleborg.

Måndag Match 2: Sirius – Hammarby 0 – 1, 2, 3, 4

Sirius hade en ganska bra öppning på säsongen men det sista har det inte funkat alls. Tre raka nollkupongare talar sitt tydliga språk. I de matcherna har de släppt in tolv mål, en otroligt hög summa. Nu är laget utvilat men det kommer inte hjälpa.

Hammarby har fortfarande toppkänning trots att de åkte på en sur förlust när derbyt mot Djurgården gick av stapeln. Spelet såg ändå bra ut och det finns inte anledning till oro. De kommer göra processen kort med Sirius IK. Vi garderar för ganska mycket mål.

Måndag Match 3: Kalmar FF – Dalkurd FF 1, 2 – 0, 1, 2

Kalmar FF håller klart bättre kvalitet än Dalkurd FF. De har dock en ganska stabil plats i mitten vilket kan vara det enda som talar för motståndarna idag. Eftersom det finns lite att spela om kan motivationen var bristfällig.

Motsatt läge för Dalkurd FF, som just nu ligger på en nedflyttningsplats. Det bör betyda ett taggat lag, som trots allt gjorde en hyfsad insats IFK Göteborg. Inte omöjligt att den här matchen blir tät.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!