Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Tips Torsdag 17 Maj

Kvartsfinalerna i hockey-VM bjuder på drömmotstånd för både Sverige och Finland, som får möta Lettland och Schweiz. Bägge de nordiska lagen bör ta en komfortabel seger och vi räknar med en del mål i vårt Bomben tips torsdag 17 maj.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Sverige-Lettland 2, 3,–0,1

Såhär långt i turneringen har Tre Kronor sett otroligt stabila ut. Sverige är det enda laget som är obesegrade inför kvartsfinalen. Den sista matchen i gruppspelet stod mot ett formstarkt Ryssland som dock inte hade mycket att sätta emot när Tre Kronor vann med 3 – 1. Lettland besegrade Danmark i sista matchen, vilket innebar slutspelsplats för laget. Räkna med att laget, som inte kan mäta sig med Sverige framåt, täpper till bakåt och förlitar sig på att målvakten Merzlikins håller de kvar i turneringen. Sverige bör ta en komfortabel seger, men räkna inte med en överkörning.

Finland-Schweiz 2,3,4–0,1

Vårt grannland har visat en hög nivå när det funkar, men har även spelat matcher där de inte glänst, mot exempelvis Tyskland och värdnationen Danmark. Sista matchen körde de finska lejonen över USA med hela 6 – 2. Schweiz har varit relativt anonyma i turneringen, som stått för förluster mot de bästa lagen och segrar mot skiktet under. Allt är möjligt i en VM-turnering, men Finland bör ha en bekväm resa mot semifinal framför sig. Vårt Bomben tips reflekterar det.

Washington-Tampa Bay 2,3–2,3

Efter att vunnit sista mötet med 4 -2 är Tampa Bay nu med i leken igen. I den matchen var powerplay en viktig faktor till framgång. Det är fortfarande oklart om Capitals kommer ha tillbaka Bäckström denna matchen, som varit borta de fyra senaste gångerna på grund utav handskada. En jämn match väntar där bägge lagen förväntas vara på topp.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!