Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 17 Juli

Svenska mästare förra säsongen, nu är Malmö nära vidare spel i Champions League kvalet. På bortaplan besegrades Drita med tre mål mot noll. Skånelaget kommer från ett kryss mot Östersund, men lär vara taggade inför det andra mötet med
Kosovolaget Drita.

Match 1: Malmö FF – KF Drita 2, 3, 4 – 0

Senaste matchen vann Malmö klart med tre mål framåt. Det var på bortaplan. Normalt är Malmö starka hemma. De spelade dock lika mot Östersund senast, med ett mål var. Spelet såg bitvis bra ut men Skånelaget kämpade med att ta vara på sina chanser. Den här matchen tar de hem med åtminstone ett par mål.

Match 2: Videoton – Dudelange 1, 2 – 0, 1

Det ungerska laget Videton är knappa favoriter i det här mötet. Senaste matchen spelade Dudelange bra och lyckades få med sig ett lika resultat. Hemmalaget är ett bättre lag på pappret och med hemmaplan i ryggen kommer Dudelange få vika sig. De kan mycket väl få in en balja, men mer än så blir det inte.

Match 3: Legia Warszawa – Cork City 2,3, 4, 5 – 0

Den första matchen ägde Warszawa totalt. Trots det fick de bara till ett mål framåt. Det lär de inte vara nöjda med. På hemmaplan är det troligt att övertag blir för mycket och att det rinner iväg. Vi garderar för storstryk. Cork City var inte bra ens på hemmaplan och kommer ha lite att sätta emot. Spiknolla.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!