Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 16 Maj Onsdag

Ikväll möter glödheta Hammarby ett krisdrabbat Malmö FF på hemmaplan. Med den före detta sportchefen på tränarplats är det högst tveksamt att Skånelagets väg till förbättring kommer redan idag. Räkna med en målfest framåt för Hammarby, enligt vårt Bomben speltips 16 maj. Hammarby står för den starkaste hemmaprestationen i hela allsvenskan och kommer göra kvällen sur för gästerna.

Hammarby – Malmö FF 2,3, 5 – 0,1

Två lag som slåss från två totalt olika utgångslägen. Hammarby är i storform och har svarat för extremt imponerande prestationer hemma. Malmö FF är krisdrabbat, något den nya tränaren vittnar om, efter att Pehrsson fick sparken. Utöver det har de en skadelista som ställer till bekymmer. Hammarby är med sju segrar och en oavgjord obesegrade hittills i säsongen. Det kommer inte ändras idag. Laget har stått för 21 mål hittills, vilket tydliggör den offensiva inställningen de har.

Marseille – Atlético Madrid 0,1 – 1,2

En match att se fram emot är finalen i Europa League som går av stapeln i Lyon i Frankrike. Det betyder att Marseille spelar framför publik som har det extremt mycket närmare och kommer känna ett stöd som liknar hemmaplan. Marseille har varit med förut i de här situationerna, men kommer få det svårt mot ett Madrid som uppvisat en synnerligen stabil form och bör få en bra kväll. Vi förutspår en målsnål bortavinst i vårt Bomben tips.

Finalen i Europa League spelas den här gången i Lyon i Frankrike. Marseilles fans har betydligt närmare till matchen än vad Atléticos har och Marseille kommer att känna publikstödet. Dessutom har Marseille varit här och spelat flera gånger och vet vad som väntar. Ändå ska stabila Atlético Madrid vara favorit i matchen. Både tränare och spelare har enorm rutin från stora matcher och det brukar väga tungt. Målsnål tvåa.

Rotherham – Scunthorpe 0,1,2 – 0,1

Ytterligare en viktig match i Bomben idag är kvalet till The Championship. Det är andra mötet lagen emellan. Första slutade 2 2 när Rotherham tog an Scunthorphe på bortaplan. Då kvitterade hemmalaget sent i matchen. Mycket talar för ytterligare en jämn match som är totalt öppen. I serien tog Rotherham hem bägge mötena och är trots allt knapp favorit ikväll. Inga möten detta året har slutat med mer än 2 mål för något av lagen.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!