Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 15 Juni

Festen är igång! I vårt Bomben speltips 15 Juni tar vi ställning till tre matcher i VM 2018. Första matchen på dagens kupong är mellan Egypten och Uruguay, där bortalaget har ett på pappret starkt övertag.

Match 1: Egypten – Uruguay 0 – 2, 3, 4

I sin kvalgrupp inför VM hamnade Uruguay framför både Argentina och Colombia, ett imponerande faktum. Osacar Tabarez, även kallad ”El Maestro”, är lagets långvariga tränare. Sedan 2006 har han lyft laget framåt. Med spelare som Suarez, Cavani och Godin finns det en hel del talang att utnyttja i laget. När nu Egypten står för motståndet i öppningsmatchen i VM är det troligt att det smäller på hårt framåt.

Skulle det Sydamerikanska laget få till ett lika effektivt spel bakåt kan de vara ett hot mot de allra bästa konkurrenter. Egypten från Nordafrika har i princip enbart en välkänd spelare i sitt lag, Salah, som dock är skadad och det verkar som att han uteblir från mötet med Uruguay.

Match 2: Marocko – Iran 1, 2 – 0

Ett jämnare mötet om man granskar lagen på pappret. Marocko har spelat hela 18 matcher utan förlust. Det är bra även om man bör ta med i beräkningen att laget inte mött lag från den övre delen av rankingen. Marocko släppte in noll mål på sex matcher under kvalet till VM. Nu saknar de dock Dirar på mittfältet, vilket kan påverka spelet något.

Ytterligare ett lag som fokuserar främst på att täppa till bakåt är Iran. Deras lag har problem både på och av planen. De presterade väl i kvalet och knep bland annat platsen till VM före Australien. De har inte mycket att ställa upp med framåt. De har problem med sponsorer, vilket har inneburit att det några dagar innan avspark i världens största fotbollsturnering fortfarande inte står klart vad för typ av skor de skall ha på sig när det är avspark.

Match 3: Portugal-Spanien 0, 1, 2 – 1, 2, 3, 4

Spanien är en av de starkaste favoriterna till guldet. De vann nio av tio matcher i ett VM-kval som de dominerade totalt. De kommer till VM med revanschlust, efter deras svaga insats i förra VM. Under uppladdningen för VM har laget dock bytt tränare, frågan är hur mycket det betyder för spelet. Det är Lopetegui som tvingats avstå från att träna laget, eftersom han skall träna Real Madrid framöver. Hierro är personen som tar över tyglarna i det Spanska laget.

Portugal är inte guldfavoriter, men har tros allt det ett otroligt kvalitativt lag, med Cristiano Ronaldo i ensamt majestät. Den målfarlige anfallaren kan hota även de allra bästa. Räkna med att han startar ångande i den viktiga första matchen i VM.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!