Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 14 Juni

Idag dra så äntligen världens största fotbollsfest igång. Bomben speltips 14 Juni innehåller den första matchen i turneringen. VM i Ryssland sparkas igång genom att värdnationen tar emot Saudiarabien, en match de förväntas vinna enkelt. Under VM finns det mycket att tjäna för spelare. En unik turnering där varje land ställer upp med sin absolut bästa trupp, som alla kämpar mot samma mål.

Ryssland – Saudiarabien 2, 3, 4 – 0, 1

Ryssland ligger långt ner på Fifas världsrankning. Värdnationen för VM hittas först på 70:e plats just nu. Det normalt starka laget har ett generationsskifte och deras prestation i VM är högst osäker. Öppningsmatchen mot Saudiarabien innebär VM:s överlägset svagaste motstånd. Räkna med att det Ryska laget kommer gå för seger när visslan dragit igång matchen.

Halmstad – Helsingborg 0, 1 – 1, 2

Sista matchen spelade Halmstad lika mot Frej. Det ger västkustlaget en statistik med åtta matcher i rad utan förlust, även om de låg under med två mål senast. Helsingborg har lika många matcher utan förlust. Deras spel har sett starkt ut och vårt Bomben speltips tror på en knapp bortaseger. Räkna med att bägge lagen försöker täppa till hemåt.

Tromsö – Vålerengen 1, 3 – 1, 2, 3

Bortalaget har bra statistik bakåt. De fem senaste matcherna har laget täppt till totalt i fyra. Senast spelade de en mållös match mot Brann, som toppar tabellen. De här två lagen spelade mot varandra för knappt en månad sedan. Då vann Tromsö bekvämt med tre mål mot noll. Det känns upplagt för en målrik match ikväll.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!