Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 13 oktober Lördag

Det är helg och ett intressant Bomben speltips 13 oktober lördag står på tur. Det är hockey för hela slanten och SHL är de som står för matcherna. Djurgården och Luleå på hemmaplan med lämpligt motstånd känns som de matcher där resultaten kanske kan springa iväg något.

Match 1: Djurgården – Timrå 3, 4, 6 – 1, 2

På hemmaplan har Djurgården tappat de två senaste matcherna, vilket lär betyda ett revanschsuget lag här. Förlusten mot finska Tappara lär svidit och den mot Luleå där de ändå var med hyggligt detsamma. Det kommer Timrå få sota för. Vi garderar för målkavalkad, trots mediokra resultat senaste.

Timrå är nykomlingar men har gjort det bra hittills. Ett hårt kämpande lag som dock har en bit kvar för att kunna stoppa Djurgården. Vi tror det kommer bli ös från första stund i matchen när järnkaminerna vill försäkra sig om att det inte blir ytterligare poängtapp på hemmaplan.

Match 2: Luleå – Rögle 3, 4, 5 – 1, 2

Luleå inledde säsongen trevande, men har sett bättre och bättre ut. Mot Frölunda blev det förlust, på hemmaplan. De pressade hårt i tredje perioden men lyckades inte rubba Göteborgslaget. Rögle kommer inte orka stå emot.

För Rögle satt den första segern långt inne. Den kom i senaste omgången, mot Örebro. Positivt är att de höll nollan i den matchen, vilket tyder på att defensiven börjat fungera. Framåt har det sett sämre ut. Nio puckar i buren på sju omgångar är långt ifrån godkänt resultat.

Match 3: Färjestad – Frölunda 1, 2 – 2, 3

Den här matchen känns klurig på förhand. Färjestad har tagit och gett såhär långt. Mest tagit. Nu senast en klar tremålsvinst mot Linköping, vilket imponerar. Men dessförinnan föll de mot Mora, vilket är likvärdigt oroande. Ett par mål bör de ändå få in, trots att de inte presterat framåt.

Frölunda inledde ganska svagt men har kommit igång riktigt ordentligt det senaste. Bortasegern mot Luleå är klart positivt. De har en bit kvar till fulländat spel och vi tror ändå att ingetdera lagen kommer stå för en målrik match.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!