Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 13 Augusti Måndag

Den första matchen på Bomben speltips 13 Augusti Måndag står mellan IFK Norrköping och Hammarby. Hemmalaget har visat sig vara riktigt svåra att slå den här säsongen och vi ger en knapp fördel till IFK.

Speltips för Bomben Match 1: IFK Norrköping – Hammarby 1, 2 – 1, 2

Ett möte där viktiga poäng i toppen skall fördelas. Norrköping tappade poäng i förra matchen, mot GIF Sundsvall. Den här matchen lär de komma till med bra motivation. Att de får till åtminstone ett mål är en lågoddsare.

Hammarby skall inte räknas bort. De har tappat en viktig kugga i backlinjen under sommaren men har trots allt tre vinster i rad inför det här mötet. Hammarby vann det första mötet med 2 -1. Liknande siffror idag är inte otänkbart.

Speltips för Bomben Match 2: Trelleborg – GIF Sundsvall 0, 1 – 1, 2

Om det inte skall bli nedflyttning gäller för Trelleborg att vända sin negativa trend omgående. Senast förlorade de mot Hammarby, som dock hör till toppen av serien. Matchen slutade 1 – 0 i en match där de inte var helt bortgjorda.

Giffarna har lyckats ta poäng mot svårt motstånd det sista. Kryssmatcher både mot DIF och IFK Norrköping ger positiva besked om formen. Bortalaget vann det första mötet och det är troligt att de gör det även denna ghång, trots bortaplan.

Speltips för Bomben Match 3: Jönköpings Södra – IFK Värnamo 1, 2 – 0, 1

J Södra har cementerat sin plats i botten av tabellen efter nollpoängare mot både HIF och Degerfors. Nu har de även en del skador på ordinarie spelare och Gwargis har bytts bort. Kampen vid strecket är en verklighet.

Nu väntar Värnamo på jumboplats. Deras offensiv är under all kritik och de har bara fått in tolv mål totalt på hela säsongen. Noterbart är att Värnamo vann det första mötet mellan de här två lagen. Tveksamt att de lyckas med något liknande idag.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!