Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 11 Maj Fredag

Tre hockeymatcher finns med på Bomben speltips denna fredag. Danmark och Tjeckien väljer vi som favoriter. Båda hockeylandslag är i allra högsta grad med i jakten om kvartsfinalplatserna. Danmark har skrällat rejält och kammat hem en seger mot Finland. Tjeckien spelade bra mot Ryssland och lyckades vinna matchen. Idag, den 11 maj, blir det säkert tre poäng för båda. Första Bomben matchen är något mer svårtippad, men även här tror vi på tre poäng. Frankrike känns starkare än Österrike.

Match 1: Frankrike – Österrike 3, 4 – 0, 1

Bortsett från vinsten i matchen mot Vitryssland har Frankrike haft stora bekymmer med att göra mål i VM-2018 hittills. I förlusten mot Slovakien senast, gjorde Frankrike endast 14 skott på mål. Idag blir det säkert fler. Vi tippar tre-fyra mål på vår Bomben kupong. Vi går ett steg längre och tippar denna match på Oddset Matchen.

Motståndarna Österrike har bara tagit en poäng hittills. De hängde inte alls med mot Sverige senast. Dagens möte är viktigt för båda lagen för att undvika att hamna sist i gruppen. Frankrike är klart bättre och vinner.

Match 2: Danmark – Norge 3, 4 – 1, 2

Värdnationen Danmark kommer med ett gott självförtroende inför dagens Bomben match nummer två. Det gör de efter att ha svarat för VM-2018 största skräll. De vann mot Finland med 3-2. Idag är det dags för ytterligare en vinst, denna gång mot Norge.

NHL-spelarna Hansen och Boedker gjorde en klart positiv inverkan på Danmark efter att ha anlänt från San Jose Sharks. Helt plötsligt har det danska hockeylandslaget blandat sig in i kampen om topp-fyra platser som innebär spel i kvartsfinalerna. Norges målvakt Lars Haugen har spelat uselt, vilket gör att vi tror på flera mål för hemmanationen.

Match 3: Vitryssland – Tjeckien 1, 2 – 4, 5

Fredagens Hockey Bomben avslutas med matchen mellan Vitryssland och Tjeckien. De senare är flera klasser bättre och stod för en bra insats då man gav Ryssland första VM-förlusten efter förlängning senast. Tjeckien kommer säkert att kvala till kvarten och idag är det dags att göra ett stort kliv fram i tabellen och kamma hem tre poäng.

NHL-spelarna Krejci och Pastrnak såg bra ut och kommer bli viktiga framöver för tjeckerna. De lär producera några poäng redan ikväll. Vitryssland är pressat efter fyra förluster i rad och hamnar med all säkerhet sist i VM-gruppen.