Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 11 Juli

Den andra VM-semifinalen står överst på Bomben speltips 11 Juli. England spelar sin viktigaste match på nära trettio år. Motståndet står Kroatien för, räkna med en tät match. Utöver den matchen är det två andra viktiga matcher, för bland annat Rosenborg.

Bomben match 1: Kroatien – England 1, 2, 3 – 0, 1, 2

Kroatien spelade mycket stabilt i gruppspelet och vann en underhållande match mot Argentina. I både åttondelen och kvartsfinalen gick matcherna till straffar. Det kan ha kostat energi och det finns risk att laget är något tröttkört. I kvartsfinalen mot Ryssland gjorde laget mål, samt släppte in ett bakåt.

England har haft ett lysande VM såhär långt. De vilade flera spelare mot Belgien, vilket kan ha avgörelse i det här skedet i turneringen. Åttondelsfinalen mot Colombia vanns efter straffar. I matchen mot Sverige hade det unga laget full kontroll och kunde vinna bekvämt. Den här matchen lär vara tätare. Räkna med något mål för bägge sidor.

Bomben match 2: Valur – Rosenborg 0, 1 – 2, 3

Rosenborg ligger på andra plats i tabellen. Deras vår var skakig men nu har laget hittat till rätt fotboll och har tre raka vinster i bagaget. Deras seger över Tromsö med ett uddamål var en bra insats. Valur ligger också på andra plats i sin liga, den isländska. Sett till lagbyggena har Rosenborg en stor dos mer kvalitet. Detta lär sluta med en vinst för laget från vårt grannland, med åtminstone något mål.

Bomben match 3: Glenavon – Molde 0 – 2, 3

Molde har spelat bra på slutet även om de inledde säsongen ganska svagt. De tre senaste matcherna har laget spottat in tolv mål, samtidigt som de bara släppt in ett bakåt. Glenavon är ett mittenlag i den nordirländska ligan och har inte spelat en tävlingsmatch sedan i april. Mot ett formstarkt Molde kommer de få det svårt. Vi tror på noll mål framåt och åtminstone några bakåt.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!