Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

FotbollsBomben: Speltips 11 december

Reading Bomben

Arsenal mot Östersund, PSG mot Real Madrid och Barca mot Chelsea… Det har varit en helt underbar lottning i Schweiz idag. Nu dags för mer fotboll ikväll. Bomben känns lockande med tre fotbollsmatcher: en från England, en från Italien och en från Spanien. Vi räknar med att Cardiff tar nästa steg mot Premier League på måndagen – och i Serie A tar Lazio tre jätteviktiga poäng i jakten uppåt. Nedan går vi först igenom alla matcher och sedan ger vårt tipsförslag som avser antal mål som görs ikväll på FotbollsBomben matcherna.

Kort spelanalys inför dagens Fotbollsbomb

Walesiska Cardiff kändes inte som någon stekhet Premier League-kandidat inför säsongen men har imponerat från start och är tvåa bakom Wolverhampton i Premiership. Fyra raka segrar på sistone och laget levererar även på bortaplan. Bortamatch mot ett Reading på uppgång kan låta lurigt men vi gillar laget för tabell tvåan – och det bör sägas att Readings segrar på sistone har kommit mot kalla gäng.

I italienska Serie A vände Lazio sent och starkt mot Sampdoria senast och fortfarande är man bra med i kampen om en topp fyra plats, i första hand. Med Immobile i spetsen är offensiven vass och vi räknar med utdelning på måndagen. Torino har inte varit lika ”charmigt” som förra säsongen och ligger trist till i mitten av tabellen. Vi har svårt att se favoritfallet här.

Avslutningsvis Spanien och mötet mellan La Ligas mittenlag Espanyol och Girona, två lag som denna säsong ligger en bit ovanför strecket. Vi tycker att framför allt Espanyol bör kunna ta sig upp till säkrare marker men offensiven har varit ganska tunn. Hemma mot ett Girona som föll ihop senast bör Espanyol utdelningen kunna komma!

Spelförslag Bomben 11 december

Dags att lämna in veckans första FotbollsBomben kupong. Denna gång är det fotboll som gäller och vi lämnar in 72 spelrader hos Svenska Spel. Det gör vi enligt nedan:

  • Reading 12 – Cardiff 23
  • Lazio 23 – Torino 01
  • Espanyol 123 – Girona 12