Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 10/9

Det är Sverige som inleder detta Bomben speltips 10/9. Turkiet står för motståndet och efter sommarens fina resultat i VM är pressen på Janne Anderssons grabbar, men räkna inte Turkiet på förhand.

Match 1: Sverige – Turkiet 1, 2 – 0, 1

Nu är det dags för Sverige att göra sitt inträde i Nations League. Truppen är liknande den som mönstrades vid VM, med skillnaden att Toivonen inte är aktiv i landslaget längre. Ett annat avbräck är från Forsberg som uteblir på grund utav skada.

I veckan föll det blågula laget mot Österrike i en träningsmatch där den ordinarie startelvan vilades i stora delar. Turkiet föll med Ryssland med två – ett och skall inte räknas bort. Det finns kunnande i det Turkiska laget, men här håller vi det blågula laget som favoriter.

Match 2: Portugal – Italien 1, 2 – 0, 1, 2

I VM tog sig Portugal till åttondelsfinal där de blev hemskickade av Uruguay. Ronaldo stod för den kanske allra mest imponerande insatsen under VM med ett hat-trick på Spanien. Utöver det fanns det lite ljusglimtar att hitta i truppen hos Portugal.

Italien kom inte ens till VM utan fick stanna hemma på grund utav Sverige. Med Mancini på tränarposition är nu uppgiften klar, återupprätta förtroendet för laget i hemlandet. Räkna med ett revanschsuget lag som ställer upp i dagens match. Vi tror det blir en tight och målfattig match mellan två lag som inte har råd att förlora mer.

Match 3: Serbien – Rumänien 1, 2, 3 – 0

Serbien tog sig till VM men där ville det sig inte riktigt. Trots det har de bra kunnande inom laget och får de spelet att sitta kan de hota de flesta lagt. De hade tur med lottningen och bör ha en bra chans att säkra avancemang från gruppspelet.

Rumänien håller inte samma klass i grunden och spelade bland annat kryss ny i veckan mot Montenegro, som inte är lika starka som det serbiska landslaget. De kommer få det svårt att hamna i målprotokollet och vi spikar nollan.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!