Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Speltips 10 Januari

Hockey Bomb 10 Januari

Det vi gillar mest med Bomben1 är dess rullpott. Ikväll ligger den på över 370 000 kronor. Det är allsvenska hockey Bomben som gäller idag! AIK går starkt och har en smidig seger på gång – övriga två matcher blir tätare. AIK har nu poäng i sju raka och börjar få sug på en topp-2-plats, vilket ju inte alls vore överraskande sett till förhandstipsen. På onsdagen ska det vara mycket bra chans att dundra vidare uppåt: gästas av jumbon Karlskoga vars prognos börjar se riktigt dyster ut. Tung 0-2-förlust hemma mot Tingsryd i måndags och visst blir det svårt, svårt på Hovet i denna Bomben1 hockey match.

Södertälje fick verkligen stopp på sin negativa trend förra veckan. Satte defensiven och besegrade Timrå, MODO och Björklöven och nu blickar SSK uppåt igen. Oskarshamn har rasat ihop riktigt rejält men förra veckans insatser var åtminstone något förbättrade. Lär värna om att få ordning på defensiven och odds sidor räknar med en tight historia här.

Knappast någon målfest i Timrå heller, där Västervik kommer på besök. Timrå är ju väldigt tight här hemma, blott 28 insläppta på 16 hemmamatcher är mycket starkt. Helt okej form hos Västervik men i oktober kammade man noll här (1-0 Timrå) och det blir tufft för Västervik att störa Timrå-defensiven även nu.

Vår Bomben1 Speltips Idag 10 Januari

Vår kupong består av 72 rader på dagens Bomben. Vårt tipsförslag och några rader om varje hockeymatch som är med på Bomben idag hittar du nedan, precis som vanligt.

AIK                             34 – Karlskoga                 12

AIK har fortfarande en realistisk chans att slå sig in bland de två främsta i tabellens toppskikt men det kräver segrar i den här sortens matcher på hemmaplan. BIK Karlskoga har det kämpigt i botten av tabellen. Formen har varit svag på slutet med en inspelad poäng i de fyra senaste omgångarna. AIK tippas inte bara på Bomben1, utan även på Powerplay idag och bör vara en sund vinnare.

Södertälje                123 – Oskarshamn           12

Oskarshamn har fallit genom tabellen som ett sänke efter en svag månad. Smålänningarna har bara spelat in en poäng i de åtta senaste omgångarna och det beror delvis på att defensiven varit på tok för svag. Södertälje har varit inne i en svacka och vänt. Timrå besegrades snyggt i den senaste hemmamatchen och det följdes upp av nya segrar borta mot MODO och Björklöven (efter övertid). Form och hemmaplansfördelen är faktorer som talar för Södertälje.

Timrå                       23 – Västervik                 01

Västervik har inte gjort någon glad i matcherna på slutet och det kommer krävas en uppryckning för att ta tre poäng i kväll. Västervik har bara vunnit en av de fem senaste matcherna under ordinarie tid och det är befogat att ifrågasätta dagsformen. Timrå behöver poäng i toppstriden och det här är en match där spelarna bara kan nöja sig med tre poäng.

Timrå är tvåa i allsvenskan. Men det är inte tack vare att laget har gått rent mot bottengängen i serien. Snarare tvärtom. Timrå har nämligen förlorat båda mötena med klara jumbon Karlskoga under säsongen och dessutom har man förlorat en av två matcher mot nästjumbon Västervik. Härnäst väntar just Västervik hemma följt av bortamötemed… Karlskoga.