Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 10 Augusti Fredag

Det är dags för Bomben speltips 10 Augusti fredag. Ett starkt tips är att Dalkurd inte kommer producera så mycket framåt mot Malmö, som spelat bra både i serien och kvalet till CL. Sista matchen är det troligare att det blir ett par fullträffar från Man United på hemmaplan.

Match 1 Fredag: Dalkurd – Malmö 0 – 1, 2, 3

Malmö har inte förlorat en match på nio försök. Idag blir det antagligen den tionde i raden. Ett litet utropstecken att de bara lyckades bärga ett lika resultat i senaste omgången av Champions League. Det är oklar om Bengtsson och Traustason ställer upp i dagens möte.

Men trots spelarbortfall lär tabelljumbon Dalkurd inte vara något bekymmer för Skånelaget. Nu har bottengänget tappat sin bästa anfallare vilket lär göra en sviktande offensiv ännu skörare. Vi spikar nollan för årets sämsta lag i Allsvenskan.

Match 2 Fredag: IFK Göteborg – Sirius 1, 2 – 0, 1

Blåvitt har stått för ojämna prestationer den här säsongen. Det senaste verkar dock formen vara på väg åt rätt håll. De har fortfarande chans att få en hyfsad position vid slutet av säsongen, men då krävs det stabilt och kvalitativt spel.

Sirius skall inte räknas bort. När de mötte IFK för knappt en månad sen vände de ett tvåmålsunderläge till en vinst med ett mål. Den här gången är det tveksamt att de lyckas upprepa den prestationen.

Match 3 Fredag: Manchester United – Leicester 1, 2, 3– 0

Man United presterade inte upp till förväntad nivå i fjol. Nitton poäng efter serievinnarna är inte godkänt resultat för storklubben. I sommar har de hållit sig aktiva på ICC och träningsmatcher, där de dock inte fått till spelet nämnvärt. Det är troligt att hemmalaget inte kommer ha en ordinarie startelva ikväll.

Gästerna slutade på nionde plats i Premier League förra säsongen. Under sommaren har de dock gjort sig av med anfallarem Mahrez, som gick till City. Maddison från Norwich och Perira från Porto har dock tillkommit i truppen. Att de får in ett mål på Man United är tveksamt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!