Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 30 oktober

Det är dags för en kupong som mycket väl kan bjuda på målfester. Vårt Bomben spelförslag 30 oktober hittar flera av SHL:s målfarligaste gång på kupongen. Först ut en toppmatch.

Match 1: Linköping – Djurgården 2, 4 – 2, 4

Linköping leder serien just nu och är det lag som gjort näst flest mål framåt den här säsongen. De har åtta vinster i rad på hemmais och vänder nu hem efter två tuffa drabbningar på resande fot.

Nu verkar det som att Little är tillbaka från start. DIF leder ligans målgörande. De har även ett av de bästa defensiva lagen det här året. Vann enkelt mot Växjö senast. Den här matchen kommer det spraka om.

Match 2: Skellefteå – Malmö Redhawks 1, 3 – 1, 3

Det går dåligt för Skellefteå just nu. Sex förluster i rad är långt ifrån vart de hoppades vara. Nu senast en hyfsad insats mot Örebro, där de släppte en tvåmålsledning till slut. Har ändå varit med bra i de flesta matcherna som de förlorat på förlängning eller straffar.

Mot Malmö gör laget det ofta bra. Nu är dock Redhawks högst motiverade i toppstriden, vilket kan vara avgörande. De har vunnit fyra av fem matcher och ligger just nu på andra plats. Senast en bra match mot Frölunda. Vi tror på en tät match.

Match 3: Växjö Lakers – Färjestad 1, 3, 4 – 2, 3

Såhär långt har Växjö bara skapat arton mål på tolv matcher, vilket är usel statistik. Till deras försvar har de bara släppt in ungefär lika många, men ändå en bra bit kvar till förväntad nivå för de regerande mästarna. Nu senast en förlust mot DIF med två mål mot noll.

Färjestad imponerade inte inledningsvis men har gjort det mycket bättre det senaste. Nu senast körde de över Brynäs i en match där de såg riktigt starka ut. Det var deras fjärde vinst i rad. De fyra matcherna har de gjort fler mål än Växjö på hela säsongen.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!