Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Bomben 9 November 2018

Det väntar ett intressant derby i Sheffield detta spelförlag Bomben 9 november 2018. United har en starkare säsong och bör ses som klara favoriter det här mötet, även om ett derby vanligtvis kan sluta hur som helst.

Sheffield United – Sheffield Wednesday 2, 3, 4 – 0, 1

United förlorade med uddamålet mot Nottingham senast, vilket kostade en placering i tabellen. Trots allt har laget gjort en godkänd säsong såhär långt. Wednesday har fyra förluster i rad och kommer till det här mötet som klara underdogs. Senaste matchen blev de överkörda av Norwich, med fyra mål mot noll. Lär inte stå för mycket framåt den här matchen heller.

Levante – Real Sociedad 1, 2 – 0, 1

Just nu är Levante inne i en bra period, trots att det blev förlust senast mot Villa Real. Innan dess radade laget upp fyra vinster i rad, vilket är klart godkänt resultat. Sociedad har haft en medelmåttig säsong som enbart resulterat i tre vinster såhär långt. De har bara gjort mål en av de senaste fem matcherna, vilket är klart oroande. Vi går med Levante.

Hannover – Wolfsburg 1, 2 – 2, 3

Det senaste har det inte sett godkänt ut för Hannover, som förlorat sex av åtta matcher i ligan. Undermåligt försvar är var de största bristerna visat sig. Låg bra till mot Schalke tills de blev ifrånsprungna i det senare skedet av matchen. Wolfsburg har en vinst på åtta matcher och ingjuter inte heller förtroende. Första mötet mellan lagen vann dagens bortalag med två mål mot noll.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!