Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 6 Maj Söndag

En riktigt bra match mot Vitryssland i premiären. Nu får Sverige bekänna färg mot ett starkt Tjeckien. Vi håller Tre Kronor som knapp favorit, men det blir troligen ingen målfest på Bomben Spelförslag som idag handlar om hockey. Dagens resultat tips från expert följer. Lycka till!

Sverige – Tjeckien 3, 4 – 1, 2, 3

Regerande VM-mästare Tre Kronor besöker Danmark för att försvara guldet. Det blir en spännande mix av ungdomlighet och etablerade NHL-namn i maj. På backsidan har Sverige turneringens bästa uppsättning och får man bara bred offensiv leverans blir man att räkna med igen. Det blir säkert något fler mål både framåt och bakåt i denna turnering för Sverige än vad det brukar vara.

I premiären avfärdades ett blekt Vitryssland med 5-0 tämligen enkelt, men nu blir kvaliteten på motståndet ett helt annat. Tjeckien är försvarsstarkt och det borde bli en jämn match med en del mål.

Tyskland – Norge 3, 4, 5 – 1, 2

Tyskland är näst ut på Bomben 1 spelkupong som innehåller tre hockeymatcher från VM 2018. Tyskland får leva med att ha ganska stora förväntningar på sig i VM-2018. Man inledde dock med strafförlust mot värdlandslaget Danmark och har knappast råd att tappa poäng igen. Norge kommer i sin tur från en strafförlust mot Lettland och är på pappret det svagare laget i denna match.

Lettland – Finland 0, 1 – 5, 6

Dagens Bomben avslutas med Lettland mot Finland som har smugit lite under radarn inför VM-2018. De har dock flera intressanta namn med i landslaget i år, bland annat Mikael Granlund, Sebastian Aho och Mikko Rantanen. De bör kunna ta sig långt.

I premiären storspelade Finland mot jumbon Sydkorea och de skall vara klara favoriter mot ett Lettland som fick slita hårt mot Norge. Räkna med en utklassning och tippa gärna på resultat på Matchen. Finland vinner stort idag. Lettland har ingen chans. Deras seger mot Norge var en skräll i sig, då laget är helt ur form i år.