Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 6 December: Champions League

Bild på Besiktas stadion inför sista Champions League gruppspels dagen

Idag, onsdag, den 6 december är det dags för årets sista Champions League Bomben. Svenska Spel har valt ut fyra fotbollsmatcher med på sin spelkupong. Vi på Ettkrysstvå bjuder på en kort matchanalys av CL samt ger vårt spelförslag på 72 rader (system). Vi räknar med leverans av Liverpool och Leipzig på onsdagens Fotbolls-Bomben. Real Madrid kan dock leva farligt och Man City ”orkar” knappast vinna.

Kort analys av kommande CL-matcher

Det har sett riktigt formstarkt ut hos Liverpool på sistone och ikväll ska gruppsegern säkras. Det hade redan kunnat vara klart men 3 – 0-ledningen i Sevilla försvann ju till 3 – 3. Utgångsläget är nu mycket bra och även om Spartak Moskva givetvis inte ska underskattas har vi svårt att se ett hett Liverpool bränna.

Leipzig måste ha hjälp av Monaco ikväll: om Porto slår AS Monaco spelar det ingen roll vad Leipzig gör hemma mot turkiska Besiktas. Kämpigt utgångsläge med andra ord – men vi räknar åtminstone med att Leipzig gör vad man ska hemma mot redan klara gruppsegrarna Besiktas. Leipzig kontrollerar hem segern och får helt enkelt se hur långt det räcker.

Real Madrids toppform dröjer, det vill inte riktigt lossna. Kvällens avslutande match mot Dortmund är betydelselös för Reals del och det blir onekligen svårt att tro på någon toppinsats. För Dortmund har de senaste månaderna varit usla. Ett bra resultat ikväll skulle kunna ge en injektion – och dessutom kan det ju faktiskt krävas poäng för att bli trea, beroende på resultatet i matchen mellan Tottenham mot Apoel. Vi ger Borussia Dortmund chansen att tända till! Vi väljer att öppna ett helt nytt konto hos en bettingsajt idag och spelar på över 1,5 mål i denna match med vår välkomst bonus. Experten tippar målfest på Bernabeu stadion.

Avslutningsvis Shakhtar – Manchester City, där hemmalaget har all motivation på sin sida. City är ju redan klara gruppsegrare och visst kan helgens kommande derby i Premier League mot Manchester United finnas i tankarna redan nu. För Shakhtar blir det avancemang vid minst en poäng och visst har man nu alla möjligheter, med dessa förutsättningar. Shakhtar löser uppdraget!

Speltips Bomben Champions League sista dag

Vi avslutar Bomben förslag för matcher på Champions League-gruppspelet med följande 72 rader på spelkupongen:

  • Liverpool 23 – Spartak Moskva 01
  • Leipzig 12 – Besiktas 0
  • Real Madrid 123 – Borussia Dortmund 13
  • Shakhtar Donetsk 12 – Manchester City 1