Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 5 December

Bomben Fotboll Olympiacos Spelare Bild

Äntligen dags för slutomgången i Champions League gruppspel. Matcherna drar igång på tisdagen och avslutas på onsdag. Svenska Spel har bestämt sig för att satsa på Champions League fotboll i dagens Bomben spelkupong. Vi räknar inte med några skrällar på Bomben: Barcelona, Juventus och Roma ska göra jobbet. Fin kupong för dig som gillar tippa på antal mål. Men du får inte heller missa dagens Topptips och Europatips spel.

Analys inför Bomben Tisdag

Tisdagens fotbollsbomb behöver en utförlig analys. Det är just sådana dagar som idag som kräver att du kikar noga på målstatistik och inbördes möten mellan lag. Tre klara favoriter på spelkupongen. Allt handlar inte om betting på vinnare, utan spel på matchresultat. Du får gissa antal mål och hur mycket storklubbarna vinner med och inte om de får tre poäng. För det kommer de utan all tvekan att göra idag.

För Barcelona är gruppsegern klar och i de senaste omgångarna har man kunnat kosta på sig två raka 0-0-matcher. I ligan är Barcelona fortsatt obesegrat men ett par kryss även där på sistone och någon blixtrande form är det inte. Lär vara suget på en bra insats på tisdagens CL-spel och då blir detta för svårt för Sporting, vars chanser att gå vidare är ytterst små.

Sporting Lissabon måste nämligen hoppas på skräll av Olympiakos hemma mot Juventus, vilket ju knappast händer. Årets Olympiakos har varit ovanligt svagt och skrämmer inte ens här hemma. Juventus kommer stärkta av segern borta mot Napoli i fredags och här lär det rutinerade laget leverera ett klassiskt ”Juventus-dagsverke” och lösa uppgiften.

För att vara på den säkra sidan behöver Roma vinna hemma mot Qarabag. Vi hämtar ut Unibet bonus idag och satsar på en storvinst för Roma. Seger kan rentav räcka till gruppseger och givetvis är det väldigt bra chans. Roma har gjort en jättebra höst och kan konsten att straffa sämre motstånd. Qarabag har kämpat på hyggligt i en blodig grupp men detta klarar man inte. Roma gör vad som krävs och gör dagens tredje Bomben match till en riktig målorgie.

Experttips 5 December

Vi på Ettkrysstvå spelar 64 rader på vår Champions League Bomben tipskupong. Det gör vi enligt nedan:

  1. Barcelona                   1234 – Sporting Lissabon     1
  2. Olympiakos                0 – Juventus                     12
  3. Roma                          1234 – Qarabag                     01