Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 30 Maj

Bomben spelförslag 30 Maj ser VM-s värd Ryssland ta sig an Österrike i en viktig del i uppladdningen inför VM. Utöver det finns två matcher från den Norska cupen med på dagens Bomben.

Rosenborg – Odds BK 2, 3, 4 – 0, 1

Det är slutspel i den norska cupen. Bucklan är åtråvärd i vårt grannland och lagen spelar oftast fullt ut för vinst. Rosenborg förlorade mot Brann senast, i en tidig seriefinal. De har skapat nitton mål på tolv matcher, men mästarlaget kan bättre. Odds BK spelar godkänd anfallsfotboll men kämpar defensivt. Mycket möjligt att Rosenborg kör över de totalt. Vi tippar en målrik afton för hemmalaget, i vårt Bomben tips.

Lilleström – Brann 0, 1 – 1, 2, 3

Efter segern mot Rosenborg toppar nu Brann den norska ligan. De har inte åkt på en förlust ännu, under seriens tolv omgångar. Deras målskillnad är 20 -5, vilket säger en del om deras defensiva kapacitet. Lilleström har inte nått upp till förväntad nivå. De spelade dock lika mot just Brann i serien nu i veckan, vilket måste tas med i beräkningarna. Den matchen slutade 1 -1. Det känns troligt att det blir ytterligare en ganska målsnål uppvisning ikväll.

Österrike – Ryssland 0, 1 – 1, 2

En match som väcker intresse är den mellan Ryssland och Österrike. Bortalaget är värd för Vm, men de har kämpat att få till spelet under våren. De har dock mött lag som Frankrike, Brasilien och Spanien, vilket förklarar den negativa statistiken. Mot ett Österrike som inte skall spela Vm skall det bli vinst. Österrike försöker hitta till ett bättre spel så att de når till nästa EM och har tre vinster mot mediokert motstånd i bagaget. En ganska tillknäppt match tippar vi i vårt Bomben förslag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!