Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 3 Februari Bomben

Dags för en ny Fotbollsbomben. Våra spelförslag nedan avser matcherna som spelas den 3 februari. Det är engelsk fotboll som gäller för dig som gillar betting på antal mål. Med fyra matcher på Bomben spelkupong från Svenska Spel får vi en rolig utmaning. Med idel Premier League-möten är det dessutom toppklass på planen. Lycka till i jakten efter en riktig Bomben-vinst, även om de flesta i Sverige väljer nog bort Bomben1 och Bomben2. Det är ju Stryktipset med extra pengar i rullande jackpott idag. Då brukar omsättningen på Oddset Matchen och Bomben spelkuponger vara relativt låg.

Analys inför Lördagens Bomben Matcher

Dags för kort analys som underlättar saker och ting för er som tänker tippa dagens Bomben. Det är England som gäller på lördagens fotbollsmatcher. Tre nollor streckas i våra dagens spelförslag på Bomben1. Alla de är lättmotiverade, tycker vi på Ettkrysstvå redaktionen. Stoke har problem med målskyttet och möter ett Bournemouth som höll nollan mot stjärnspäckade Chelsea – borta. Nedan analyserar vi alla matcher som är med på Bombenkupong idag.

West Ham har skador på flera offensiva nyckelspelare och kan möjligen få in någon boll när man reser söderut till Brighton. Hemmalaget ser vassare ut för dagen och medvetna om att West Ham brukar vara svårslaget så är tre av våra fyra resultat hemmavinster. Den tredje nollan sätter vi på Huddersfield trots att hemmalaget Manchester United var under isen i veckan. På Old Trafford brukar dock United dominera mot de mindre lagen och vi tror på en insats som doftar revansch.

Att Arsenal ska hålla nollan är vi däremot tveksamma till. Laget agerar löjligt slarvigt emellanåt och bjöd på ett par mål i veckans oväntade förlust mot Swansea. Arsenal kan bättre och har ett högklassigt anfallsspel när det stämmer men Everton kommer ifrån en stärkande seger över Leicester. Det övertygade så smått på oss och en boll ska man absolut kunna få in i London. Både Bournemouth och Manchester U får chansen att göra tre mål och om de förstnämnda lyckas hjälper det utdelningen ordentligt på traven.

Våra Spelförslag för Dagens Bomben Kupong

Nedan följer våra samtliga spelförslag som gäller Bomben fotbollsmatcher idag. Vi lämnar in en spelkupong på totalt 72 rader på lördag.

  • Bournemouth  1,2 – Stoke 0,1
  • Brighton 1,2 – West Ham 0,1
  • Manchester U 1,2,3 – Huddersfield 0
  • Arsenal 1,2 – Everton 1