Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben: Spelförslag 29 December

Bild Hockey bomben 1 spelare Tingsryd

Två dagar återstår av 2017 och det är ishockey som gäller för Bomben1 idag. Intressant i Hockeyallsvenskan på fredagens Bomb! Leksand ska göra jobbet och i Timrå blir det hårt – men vad händer i Oskarshamn? Nedan hittar du våra spelförslag på samtliga matcher på dagens Hockey Bomben spelkupong.

Leksand – Vita Hästen

Skönt avgörande för Leksand borta mot MODO på annandagen och nu är seriefavoriten på rätt sida strecket igen. Gästas nu av ett Vita Hästen som hittat tre raka segrar – dock inte på det svåraste programmet, direkt. Hästen ska inte helt nonchaleras men visst ska Leksand ses med bra chans att göra jobbet. Vi tro Leksand vinner med 1-2 måls skillnad idag och satsar på 3-4 mål för Leksand och 1-2 mål för Vita Hästen på Bomben kupong.

Oskarshamn – Tingsryd

Vad händer med Oskarshamn är svårt att begripa. Äckliga 0-8 hemma mot Pantern följdes av 1-7-torsk borta mot Almtuna och totalt är man nu uppe i fem raka förluster med 27 insläppta mål! Ingen vidare form hos gästande Tingsryd heller, även om det bör sägas att deras schema varit svårt på sistone. Vi kan se Oskarshamn knyta näven och studsa tillbaka – men vi kan också se ett nytt fiasko… Lurigt värre och vi streckar för två helt olika scenarier – en där det blir oavgjort mellan lagen och få mål (1-1) och en till där det blir en riktig målfest, men oavgjort även där (4-4). Med andra ord, känner vi att vi har råd med att chansa lite på en av årets sista Bomben kuponger. Det har vi förtjänat i år efter att ha noggrant följt bankroll management strategin och analyserat varje hockeymatch på Bomben.

Timrå – AIK

Sist, men inte minst på dagens hockeykupong kommer matchen mellan Timrå och AIK. Att det är tight att vänta är vår gissning. Timrå bröt en negativ trend när man starkt höll nollan i Tingsryd senast och lagets defensiv förtjänar verkligen beröm. Nu börjar det kännas stabilt även kring AIK, som hade bra koll på SSK i derbyt senast. Jämn match på gång och målkalaset känns på gång. Synd att det inte går att spela på ishockey på Måltipset. Annars hade vi säkert inkluderat denna match bland matcher där vi tippar flest mål.

Vår Hockey Bomben1 Kupong Idag

Vi lämnar in följande 36 rader idag i vår kupong på Bomben1:

  • Leksand 34 – Vita Hästen 12
  • Oskarshamn 14 – Tingsryd 14
  • Timrå 34 – AIK 45