Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 28 Juni

Gruppfinalen i Grupp H finns med på Bombens spelförslag 28 Juni. Matchen mellan England och Belgien bedömer vem som blir gruppvinnare, även om bägge lagen redan är klara för åttondelsfinal. Svårbedömt, men bägge lagen har visat fin fin målform såhär långt i VM 2018.

Match 1: Japan – Polen 0, 1 – 0, 1

Japan överraskade stort när de slog Colombia i sin öppningsmatch i VM. Matchen mellan Senegal låg de under och kvitterade två gånger. Om Japan tar minst en poäng denna matchen säkrar landet avancemang.
Polen å andra sidan har inte nått upp till sin potential denna turneringen. De har ingen chans att gå vidare och det är oklart hur motiverade Lewandowskis lag nu kan vara. Vi tror på en ganska tät och målsnål match.

Match 2: Senegal – Colombia 1, 2 – 1, 2

Colombia har spelat bra, även om de föll med en man mindre i premiären. Senast slog de Polen med 3 – 0. Vinsten innebär att Colombia trots allt att laget behöver vinna detta mötet för att säkra vidare spel i VM. Senegal behöver bara kryss. Det stora och starka laget kommer få det svårt med Colombias kvicka och tekniska lag.

Match 3: England – Belgien 1, 2, 3 – 1, 2

Harry Kane har fått igång sitt målskjutande ordentligt. Ett hattrick senast mot Panama är inget att fnysa över. Tottenhams anfallsstjärna leder nu skytteligan i VM, framför Ronaldo. Båda lagen är klara för vidare spel i slutspelet. Denna matchen avgör vem som tar hem gruppsegern, vilket har betydelse för kvaliteten på motståndet i åttondelsfinalen. En match som lär bli ganska tight men där bägge lag allra troligast lär hamna i målprotokollet.

Match 4: Panama – Tunisien 0 – 1, 2

Panama hade inget att sätta emot när England stod för motståndet förra matchen. Då blev de överkörda med sex mål bakåt efter mycket slarv. Tunisien spelade också direkt dåligt mot Belgien. Inget av dessa lagen kan ta sig vidare från gruppen. Panama saknar två spelare på grund utav avstängningar. Tunisien har tre spelare borta på grund utav skador. Det här blir en ganska målsnål match med två lag som inte får till spelet framåt.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!