Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 24 Maj

En intressant omgång. Vårt Bomben spelförslag 24 maj torsdag gläds åt extra 333 333 kr i potten ikväll. Vi tror Göteborg satsar hårt framåt på hemmaplan och att målstatistiken reflekterar det.

Dalkurd – Elfsborg 0 – 1 – 2, 3, 4

En match där klassk,illnaden är tydlig, även om Boråslaget inte imponerat såhär långt. Dalkurd har haft stora svårigheter bakåt, även om de har ett bra målsnitt. Vi tror att Elfsborg tar chansen att styra upp sitt spel mot på pappret svagare motstånd. Det blir tre poäng och flera mål för Elfsborg tipp vi i vårt Topptipset tips.

IFK Göteborg – Djurgården 1, 3, 4 – 1, 2

Djurgården kommer från två raka segrar, mot Örebro och Dalkurd. Frågan är om det räcker mot IFK på hemmaplan. De har tappat poäng i de två senaste matcherna och behöver skapa mer framåt samtidigt som de täpper till bakåt. Djurgården har spelat bra och kommer inte vika sig enkelt. Vi tror på action i vårt Bomben förslag.

Trelleborg – Brommapojkarna 1, 2 – 0, 1

En viktig match för de två nykomlingarna. Förra året slutade Brommapojkarna en bra bit framför Trelleborg i serien. Lagen har likvärdiga lag och är svåra att särskilja. Deras två senaste möten har slutat med hemmavinst. Fördel hemmalaget även ikväll, även om BP mycket väl kan stjäla poäng. En viktig match som inte lär bli en målfest.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!