Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag 23 Februari Hockeybomb

Spelförslag Hockeybomb Februari Tips

Äntligen Hockey på Bomben1. Dags för spelförslag som gäller matcher som spelas på fredagen, den 23 februari. AIK sprack i veckan – jätteviktigt att slå tillbaka i Karlskoga på fredagen men det blir lurigt. Vi streckar för målfest på Bomben systemet i våra tips, där vi tippar resultat på hockeymatcherna idag.

Karlskoga spelade nyckelmatch i veckan och löste uppdraget, vann i Tingsryd och fortsatte sin rejäla uppryckning. Lagen närmast ovanför strecket vann dock också och pressen på Karlskoga är fortsatt stor. Press även på AIK, som efter att ha haft ett bra grepp om andraplatsen nu plötsligt har släppt Leksand förbi sig igen.

Veckans 4-7 hemma mot Västervik var inte snyggt… Två segertörstande lag och det brukar bli roliga matcher mellan dessa gäng – vi räknar med målrikt i Nobelhallen! Vi satsar på en massa mål och lämnar även in en singel bet hos spelbolaget Scandibet.

Björklöven kommer från två raka, sura 1-2-förluster och topp-8-platsen är på intet sätt säkrad. Det är en match som inte alls är värt spel på resultat. Stort segersug på fredagen och det måste vara ett bra läge att möta Almtuna – dessa föll ju igenom fullständigt hemma mot Leksand i veckan, direkt pinsamma 0-9! Inte lätt att repa sig från en sådan smäll… Får svårt uppe i Umeå.

Avslutningsvis räknar vi med en tight historia mellan Oskarshamn och Södertälje, två lag som kämpar för en topp-8-plats. Väldigt viktiga poäng står på spel och det har blivit jämna matcher mellan lagen tidigare – svårt att se någonting annat denna gång. Hårt!

Vår Spelkupong för Dagens Hockeybomb

Vår expert satsar på 72 raders kupong på Hockeybomb idag. Svårtippat idag, men vi tror på en vinst.

Karlskoga         34 – AIK                     345

För AIK har det gått utför på slutet, samtidigt som Leksand varit starkt och vunnit. Därför är det nu Leksand som har den superviktiga andraplatsen. Har Gnaget verkligen det rätta psyket?

Björklöven       34 – Almtuna           12

Ojdå! 0-9 i baken i en hemmamatch är ingenting man vill ta med sig in i de sista omgångarna. Almtuna är dock tvunget till det. Det var förvisso duktiga Leksand som storvann, men ändå.

Oskarshamn   13 – Södertälje        13

Södertälje har vi småberömt och vår inställning om att laget kommer att klara topp-8 kvarstår. Ojämnheten har dock varit ett gissel på sistone och detta är en tuff bortauppgift.