Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Bomben 20 Maj

I vårt spelförslag Bomben 20 Maj kan vi konstatera att Stockholmsderbyt mellan Hammarby och AIK kommer bli en match utöver det vanliga. Arenan är fullsatt och vädret går inte att klaga på. Hammarby har visat sig starka framåt, medans Solnalaget varit täta bakåt. Det kan tyda på en relativt målsnål match, som ger skryträttigheter i Stockholm. Bägge lagen kommer komma taggade för kamp. Vår utvärdering av Bomben 20 maj följer här nedan.

Hammarby – AIK 1,2 – 0,1

Tveklöst den intressantaste matchen i säsongen hittills. Hammarby har gått från klarhet till klarhet, sist hämtade de upp ett tufft underläge mot Malmö FF. Då gjorde Djurdic två mål, som fortsatt att storspela och vinna supportrarnas gunst.
AIK har å andra sidan spelat en tät fotboll med en stabil backlinje som inte släppt förbi mycket. Totalt bara fem mål på säsongens alla matcher, vilket är imponerande. De har inga förluster hittills och lär inte ha plan att ändra den statistiken ikväll. Vi tror på få mål i vårt spelförslag Bomben 20 maj.

Malmö FF – BK Häcken 1, 2 – 2, 3

Skånelaget åkte på en tung förlust senast mot Hammarby, då de tappade en klar ledning. Trots det har den nya sportchefen Andersson gjort ett godkänt jobb. Bara ett lag i Allsvenskan (BP) har släppt in fler mål än Malmö FF. Deras försvarsspel har stora problem och ikväll möter de BK Häcken som har otrolig målform. Vi tror på en målrik match med en liten fördel för bortalaget i vårt Bomben tips.

Helsingborg – Örgryte 1,2 – 1

I Superettan är det Helsingborg som är superfavorit till serievinsten. Inledningen har dock varit skakig. De ligger för närvarande åtta poäng efter dagens motstånd, som kan utökas till elva vid en förlust idag. Bägge lagen har en stark defensiv, där Örgryte har något färre mål insläppte med sina fem kassar bakåt. Målsnålt med en liten fördel för hemmalaget.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!