Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 20 juni

Spanien och Portugal spelade lika med tre mål var, i den mest spännande matchen såhär långt i turneringen. Nu väntar den andra omgången i gruppspelet, där Marocko och Iran står på schemat för de duktiga lagen. Räkna med flera mål från alla favoriter i VM-matcherna denna omgången.

Match 1: Portugal – Marocko 2, 3, 4 – 0, 1

Spelmässigt låg Portugal ett steg bakom Spanien i öppningsmatchen i VM. Ronaldos otroliga prestation med ett hattrick rädda dock portugiserna en poäng. Marocko hade greppet i matchen mot Iran, som dock slutade med förlust efter ett snöpligt självmål i sista skedet av matchen. Amrabat på mittfältet är skadad inför detta mötet, där Portugal är stora favoriter till vinst.

Match 2: Uruguay – Saudiarabien 3, 4, 5 – 0

Mångas ögon var på Uruguay när det talangfulla laget tog emot Egypten i den första matchen i VM. Det sydamerikanska laget fick inte till spelet ordentligt och hade det kämpigt med att skapa kvalitativa målchanser. Gimenez nickade in segermålet i den näst sista ordinarie matchminuten.

Saudiarabien blev överkörda av Ryssland i den första matchen, med fem mål mot noll. De spelade rent ut sagt dåligt på mitten av plan, vilket öppnade upp för krossen av Ryssland. Nu väntar på pappret ännu starkare motstånd när den förväntade gruppsegraren står upp på andra sidan plan. En klar hemmavinst. Räkna med en del mål från Uruguay i denna matchen.

Match 3: Iran – Spanien 0 – 2, 3, 4

Spanien förde matchen mot Portugal, men fick trots det bara med sig en pinne från mötet. Det var en underhållande match där hattricket av Ronaldo sticker ut allra mest. Spanien spelade inte perfekt och slarvade en del i uppbyggnadsspelet. Iran var underdogs när Marockos stod för motståndet, en match de lyckades vinna efter ett turligt självmål sent i matchen. Spanien måste vinna denna matchen för att inte riskera otrevliga överraskningar längre fram i turneringen. Räkna med ett tillknäppt Iran och ett Spanien som lassar på framåt.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!