Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Spelförslag 20 Januari

Hockey Speltips Bomben lördag

Nya Hockeybomben är här. Visst föredrar vi på Ettkrysstvå tippa antal mål i fotboll, men idag tror vi oss ha goda chanser att vinna lite pengar på Bomben. Här kommer vårt spelförslag som gäller tre hockeymatcher som Svenska Spel har valt för sin Bomben kupong idag, lördag.

Tips inför Kvällens Bomben

Allt på lördagar handlar inte om V75 Tips och Stryktipsförslag. Även Bomben kan vara värd din tid och pengar. Vi börjar med våra tips med kvällens första hockeymatch på Bomben, den mellan Brynäs och Djurgården. Ettkrysstvå experter tippar en snabb revansch för Brynäs på lördagens roliga SHL-Bomb! Ett bra Skellefteå är att vänta och i Växjö levererar serieledarna. Djurgården fick en drömstart hemma mot Brynäs i torsdags och var sedan aldrig hotat: seger 5-1 till slut. Djurgårdens form har annars sett något vikande ut på sistone och på lördagen blir det betydligt tuffare. Brynäs har varit en riktig maskin hemma i Gävle en längre tid, har inte förlorat här på över två månader, och uppretade efter torsdagen gillar vi revanschläget!

Färjestad vann starkt borta mot Frölunda i torsdags och formen är på gång – men fixar man ett nytt stormöte redan på lördagen? Vi är inne på att det blir tufft mot ett Skellefteå som gjorde jobbet mot Karlskrona senast och som bör vara på uppgång efter svackan. Brukar trivas bra i Karlstad och vi räknar med ett bra bortalag här. Jämn match ändå att vänta!

Insatsen hemma mot Luleå i torsdags var väl inte säsongens allra hetaste men det blev i alla fall två poäng och på det stora hela tycker vi att Växjö har hållit fokus på ett imponerande sätt. Nu står Linköping för motståndet på lördagen och då är det prestige med i bilden. Bra form hos bortalaget men vi räknar med ett skarpt Växjö och spikar dem även på Topptipset idag, då laget är helt enkelt för bra!

Vår Bomben Kupong Idag Lördag

Efter att analyserat klart dagens matcher och lag, lämnar vi på Ettkrysstvå-redaktionen en kupong med totalt 36 Bomben rader. Experten på matchresultat väljer att tippa antal mål i dagens Bomben matchen enligt följande:

Brynäs 45 – Djurgården 23

Brynäs var aldrig nära att ta poäng borta mot Djurgården i torsdags. Förutom under matchens inledande minuter var Gävle-laget konstaterat ett steg efterstockholmarna och 1–5-förlusten var rättvis. Idag, lördag, ställs lagen mot varandra igen, och då kan vi förvänta oss ett helt annat Brynäs.  Enligt våra källor ser Brynäs även i lördagens match ut att få klara sig utan skadade duon Ryan Gunderson och Daniel Paille.

Färjestad 234 – Skellefteå 34

Färjestad har två skador som sticker ut extra mycket. Det första beskedet från våra källor är att målkungen Michael Lindqvist, med 20 fullträffar, definitivt missar matchen. Det andra beskedet är att poängkungen Johan Ryno, med 41 poäng, är tveksam.

Växjö 45 – Linköping 12

Växjö har enligt Smålandsposten vunnit åtta av de nio senaste matcherna mot Linköping. En Växjöspelare som trivs extra bra mot LHC är Tuomas Kiiskinen. Finländaren har svarat för 20 poäng (11+9) på 18 matcher mot Linköping. 31-åringen har haft skadeproblem under säsongen, men säger sig nu vara 100 procent.